![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar de ce nu mă trimiți la "Evanghelia după Iuda" ori direct la "Codul lui Da Vinci" să aflu câte-n lună și-n stele [verzi]?
|
|
|
||||
|
||||
|
eram sigur ca asta o sa spui. Totusi Biblia te contrazice. Uite, Biblia nu contine " Cartea lui Enoh ". Totusi apostolul Iuda citeaza din ea: "Iată, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinți ai Lui" (Iuda 1:14). Citatul acesta se gaseste in Cartea lui Enoh. De oare a citat Iuda din "Codul lui Da Vinci" din perioada s-a istorica si care era Cartea lui Enoh?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Reconstruiește rogu-te fraza (poți lăsa gramatica așa șchioapă cum e) ca să înțeleg și eu ceva.... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Profetia asta a lui Enoh se gaseste NUMAI in cartea care-i poarta numele. Cel putin pana acum nici un cercetator nu a venit sa spuna ca mai exista si o alta lucrare (sau document) care sa mai contina aceasta profetie. Citeste Cartea lui Enoh si ai sa gasesti profetia acesta. Eu am intrebat: cum se face ca un apostol al lui Hristos citeaza dintr-o carte apocrifa, cartea lui Enoh fiind apocrifa si in timpul lui, canonul VT era deja incheiat? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ceea ce n-ai înțeles tu, este faptul că Iuda mai degrabă a primit informația prin revelație divină decât dintr-o carte obscură care nu-l are drept autor nici pe Enoh și nici nu datează din timpul acela. |
|
|
|||
|
|||
|
Stimabililor, va rog incetati cu discutii care nu fac obiectul acestui topic "cum sa vorbim cu penticostalii"---> domnul "penticostal" trebuie sa raspunda la 2 intrebari, haideti sa-l lasam sa dea raspuns (monosilabic la fiecare, da sau nu). Dupa raspunsul sau, o sa va explic cum trebuie discutat si cum trebuie luati acesti indivizi periculosi pentru societate (acestia se cred iluminati de Duhul Sfant, cand in realitate sunt posedati de diavolul).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
- Nu, nu-mi fac semnul crucii cand ma inchin. Daca altcineva doreste sa-si faca semnul crucii cand se inchina mi se pare OK. - Da, pazesc cele zece porunci. Porunca a patra este un pic cotroversata in crestinism. Eu pazesc duminica. Dar cred ca si cei care pazesc duminica si cei care pazesc sambata pot fi crestini adevarati. Mai ai dreptul la o intrebare. Pune te rog o intrebare mai grea. Gandeste-te si tu un pic, nu actiona impulsiv. Tu vrei sa demasti ce ticalosi sunt penticostalii. E timpul tau: daca pui o intrebare cu schepsis, iti pot atinge scopul in mod elegant. Pana acum, cu mizeriile si minciunile ordinare cu care te-ai prezentat doar ti-ai facut anti-reclama. Hai, astept... Last edited by penticostalul; 27.03.2012 at 18:48:46. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Îmi cer iertare pentru offtopic, însă nu există un topic special la acest subiect
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 12.11.2017 00:30:35 |
| Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 18:36:08 |
| penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 13:08:26 |
| Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 13:21:20 |
|
|