Citat:
În prealabil postat de grasu77
Cred ca sunteti rautacios cu penticostalul. Vi s-a pus pata pe el si-l taxati pentru orice marturisire, cautand nod in papura.
|
nu, vreau doar sa arat cum un individ arogant care iti arunca in fatza chestia asta ca el are Duhul Sfant este extrem de superficial cand vine vorba de lucrurile ce tin de credinta (ca la alea de a face bani, nu e deloc superficial ci foarte priceput, 4 lei/minut e ceva !!!)
Citat:
In cazul de fata (cel cu saritul peste unele scrieri ale Ellenei White), eu cred ca nu ar trebui sa aveti nimic de reprosat. Ellen White a scris o sumedenie de lucrari valabile pentru orice crestin (indiferent de confesiune). Nu este nimeni obligat sa citeasca ce nu ii convine. In plus, Ellen White nu este infailibila, sa crezi si sa accepti tot ce a scris ea.
|
nu va dau dreptate absolut deloc !!!!
daca Ellen White a fost profetul lui Dumnezeu asa cum se crede in bisericile adventiste, atunci am pretentia ca invataturile dumneaei sa fie biblice si profetiile sa fie ziditoare ! dar penticostalul sare peste invataturi si totusi spune ca Ellen White a influentat pozitiv un mapamond intreg, pai care e rolul lucratorului crestin??? nu sa invete in primul rand???
Citat:
Si dvs. ati putea citi cu placere si apreciere unele lucrari ale Ellenei White (cum ar fi cele referitoare la moralitate, familie, educatie, etc.) si nu sa nu fiti de acord cu altele (cum ar fi profetiile).
|
le-am citit!
v-am spus, daca profetiile Ellenei White s-au implinit sau sunt pe cale sa se implineasca, ei bine, asta as aprecia, ca moralisti crestini sunt/au fost destui in istoria crestinismului.