![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este nevoie sa ajungem la un consens. Este suficient sa renuntati la falsurile aduse Cuvantului lui Dumnezeu. Macar nu le mai faceti cunoscute (daca nu aveti demnitatea sa le combateti).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde-ai fost dom'le 2000 de anișori, de s-a chinuit ortodoxia vai de steaua ei fără tine! Și zic asta cu demnitatea cea mai demnă.
|
|||
|
|||
![]()
Vă referiți cumva la ortodoxia evreiască? Acum 2.000 de anișori (când Hristos avea 16 anișori) numai despre ea putea fi vorba... Și nu putea fi vai de steaua ei, căci tocmai răsărise (Num.24,17)!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acelui cineva îi mulțumesc anticipat.
|
|||
|
|||
![]()
Adevărul e că de câteva zile, cam de când cerul s-a umplut de sfinți, topicul s-a umplut de păcătoși (iertare penticostalule!) care combat care mai de care neîntrebați și off topic. Un adevărat măcel! Bine că e doar la nivel virtual și polemic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu vi se pare ca este vorba de o discutie intre noi forumistii? Cine a vorbit neintrebat? Este problema dumitale ca nominalizezi si ai pretentii de profesor la catedra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine pe cine a nominalizat domnule grasu? Sau vi se pare așa cum vi se pare că dețineți adevărul prin sectele Dvs?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu. Stiu bancul. Citat:
Asta suna mai degraba a mandrie desarta. |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene dăcă tu nu ai alt scop în viață decât să "combați"...e strict problema ta...asta nu înseamnă că trebuie cineva să-ți stea la dispoziție.
Last edited by ovidiu b.; 27.03.2012 at 18:12:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinti cu moaste | Seraphim7 | Moaste | 4 | 04.11.2011 19:22:06 |
S-a umplut din nou Casa Domnului de comercianti? | Marius22 | Generalitati | 11 | 12.08.2010 17:06:14 |
sfinti...chinezi? | mariamary | Moaste | 3 | 03.03.2010 13:23:00 |
Bucuria lui Dumnezeu de a ne darui cerul | Ioan_Ciobota | Generalitati | 2 | 20.04.2008 18:14:32 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|