![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc orasul pe care l-ati numit... frumos in esenta:).
Mda, cam indecent in port. Va sugerez sa va linistiti si sa va bucurati de o carte buna/ slujba frumoasa/ vremea senina-desi momentan bate vantul- din Cluj, in orice caz un lucru distinct fata de ceea ce va preocupa in aceste clipe. Va faceti sange rau intr-un mod neproductiv. P.S. Nu stiu cum veti (sau ati putea) reusi sa convingeti macar o singura fata sa nu mai poarte acei colanti care... numai pantaloni nu sunt. Deci zambetul pe buze, ochii spre cerul primavaratec, mai ales acum cand s-au reintors si pescarusii in oras ![]() Doamne, ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) dar cum ar trebui sa vb cu cuvinte urate, sa-i spurcam pe credinciosi cand vin la noi, sa-i batem, sa le dam peste cap, sa-i scuipam... sa dam cu jbiciu pe ei sau ce da-mi sa inteleg??? pei frate e nevoie si un gram de psihologie umana! trebuie sa aplicam, nu sa fim salbatici! Eu am vaz. mari duhovnici toti au vb frumos, elegant, doxa de carte, si ce sa mai zic trairi adevarate ! La mine inca unul indiferent de confesiune nu a sarit sa ma rupa in cuvinte. scuza-ma frate... dar asa simt ca e. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
LC1: 13. Iar ingerul a zis catre el: Nu te teme, Zaharia, pentru ca rugaciunea ta a fost ascultata si Elisabeta, femeia ta, iti va naste un fiu si-l vei numi Ioan. ... 17. Si va merge inaintea Lui cu duhul si puterea lui Ilie, CA SA INTOARCA INIMILE PARINTILOR SPRE COPII SI PE CEI NEASCULTATORI LA INTELEPCIUNEA DREPTILOR, ca sa gateasca Domnului un popor pregatit. Este si o vorba "cei sapte ani de acasa". Si daca acestia lipsesc (anii) la copii atunci vom avea si invatatori si noi generatii de parinti pe masura. Exemplificand Imparatia Cerurilor, Iisus a certat ucenicii si le-a zis "lasa-ti copii sa vina la mine!" Copii asculta de parintii lor, iar datoria noastra ca parinti este ca la randul nostru sa ascultam de Domnul Dumnezeu. Last edited by user11; 27.03.2012 at 18:55:28. |
|
|||
|
|||
![]()
esti culmea frate ovidiu b. . inca mai intrebi... inseamna ca nu intelegi raspunsul sau te faci, sau iti place sa invarti cuvintele.
Pei frate nu mi-a vb nimeni urat. Era vb de de cuvintele frumuoase care ajuta, de eleganta...etc.. deci si de astea e nevoie. nu? ok. lasa sa nu mai continuam pe tema asta ca parem banali deja. Las de la mine, numai sa nu mai continuam. Ne contrazicem degeaba pe un cuvant. Pace tie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Am dat exemplul cu tinerele din strainatate care se intorc de la plaja in bikini pt a sublinia un lucru: desigur ca nu este nimeni multumit ca ele merg astfel pe strada. DAR NU LE UMILESTE NIMENI! Faptul ca oamenii le ocolesc cu privirea este un indicator al decentei celorlalti, care desi nu le pot imbraca, instinctiv fac ceea ce pot pentru a le proteja (chiar daca ele nu inteleg). Este un fel de grija si respect pentru cel de alaturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by TunsDiana; 27.03.2012 at 20:54:43. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se uita da, acest mic amanunt ca si femeile fac ce asteapta barbatii de la ele. Si in materie de imbracaminte. Multi barbati agata femeile si daca sunt imbracate cum ati fost d-voastra, infofolita in toiul iernii, nici asa nu scapi de aluzii, cuvinte porcoase etc. Ce sa mai vorbim de cele care sunt in iegari! Se uita ca si barbatul are vina lui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarbatori fericite si multa pace! | UNNOOM | Reguli generale de utilizare a forumului | 8 | 21.12.2012 11:47:59 |
Schimb de carte ortodoxa in Bucuresti - Editia de Primavara | JustNicol | Generalitati | 0 | 08.03.2012 22:46:33 |
Schimb de carte ortodoxa in Bucuresti - Editia de Primavara | JustNicol | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 08.03.2012 22:29:52 |
O primavara frumoasa! | Rodica50 | Generalitati | 5 | 10.03.2011 11:42:20 |
Un an nou cu multa sanatate,credinta si fericire | tigerAvalo9 | Generalitati | 10 | 31.12.2010 22:24:18 |
|