![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"leipetai" inseamna "a ramane". "apoleipetai" inseamna "a ramane in urma, a parasi" http://www.greekbible.com/index.php |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si noi sarbatorim tot o a 7-a zi, Duminica asa cum a poruncit Cuvantul Creator intrupat spre mantuirea noastra (Dies Domini care apare in Apocalipsa 1, 10, daca tot e sa vorbim "apocaliptic": "În ziua Domnului (Dies Domini, adica Duminica) eram în Duhul. Și am auzit înapoia mea un glas puternic, ca sunetul unei trâmbițe.."
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba să avem pardon! De anul trecut de când B.O.R. a recunoscut oficial (prin noua formă a calendarului) că duminica e prima zi a săptămânii nu mai aveți nicio justificare! Gata, s-a terminat cu minciuna de veacuri!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va sugerez sa vizitati link-ul pe care vi l-am dat si apoi sunt deschis la discutii, asta ca sa nu discutam "paralel". |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nici nu am spus ca Duminica nu este ziua I. Eu doar am sugerat ca serbam tot a 7-a zi ca zi de odihna (Shabbath).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ordinea zilelor o stabilește Dumnezeu, nu omul. O asemenea interpretare haotică a poruncilor lui Dumnezeu ar duce la anarhie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Se da click stanga pe adresa de mai jos: http://www.greekbible.com/index.php 2.In lista derulanta in jos denumita "Passage" se selecteaza optiunea "Hebrews". 3.In fereastra imediat dreapta a listei "Passage" se trece numarul capitolului din Evrei, adica 4. 4.In fereastra urmatoare din dreapta se insereaza versetul dorit, adica 9. 5.Se apasa butonul "Go" si veti fi teleportata la versetul cu pricina. 6.Faceti click stanga pe cuvantul "ἀπολείπεται" si veti obtine intr-o fereastra noua, mai mica traducerea in limba engleza. Va rog sa-mi spuneti daca ati reusit sa obtineti traducerea engleza a cuvantului "ἀπολείπεται". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by osutafaraunu; 27.03.2012 at 21:25:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
diferente intre calendarul patriarhal si cel de pe site | kristy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 19.11.2011 21:23:51 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Diferente intre oameni | CM | Generalitati | 68 | 18.07.2009 14:58:04 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|