![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă mulțumesc că mi-ați atras atenția. Îmi cer scuze față de admini dacă i-am supărat prin postarea acelui link. Am avut doar intenția de a atrage atenția asupra unui gest creștinesc petrecut în țara noastră, un gest care a solidarizat creștini de diverse confesiuni, din mai multe orașe ale țării și din organizații diferite. N-am știut că anunțul respectiv a fost postat și pe acest site și - mai important - n-am știut că site-ul crestinortodox.ro este într-o relație de competiție cu razbointrucuvant.ro. Să ne ajute Dumnezeu pe noi, toți credincioșii Săi, să câștigăm principalul concurs al vieții noastre, în care - spre deosebire de toate competițiile din lumea aceasta - doar împreună putem fi învingători! P. S. Dacă astfel cere regulamentul forum-ului, voi posta doar informații preluate de pe acest site, iar dacă voi avea de menționat ceva în legătură cu alte spații virtuale creștine, o voi face exclusiv în rubrica dedicată resurselor ortodoxe. Doamne ajută !
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca Last edited by laurastifter; 29.03.2012 at 00:07:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
avertizari pentru Romania | sunsray | Generalitati | 21 | 15.12.2011 19:28:15 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
Caut o Biblie pentru copii cu multe desene | anika12 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 01.08.2010 00:24:06 |
Pentru tineri și nu numai ( Răspunsuri despre viață și Dumnezeu ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 54 | 01.12.2009 19:42:50 |
|