Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.03.2012, 18:43:23
Laura19
Guest

Implicit

Gherardus eu nu am zis cine e de vine, am vorbit despre anumite cauze. Asa cum si cauza necredintei din RO a fost comunismul, dar vina a fost a oamenilor. Nu stiu daca decenta e neapart o cultura, tine mai degeraba de cei 7 ani de acasa si de educatia pe care o primesti acasa si la scoala.

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu ii cunosc pe Oastea Domnului si nu stiu de ce multa lume ii vede drept fanatici, am auzit si eu diverse pareri. Ce va face sa credeti ca in Biserica ortodoxa nu exista iubire? Ce inseamna Biserica deschisa, sa acceptam toate pacatele homosexualitatea, s a, sau ce intelegeti prin asta?
Oastea Domnului, am auzit si eu despre ea unele si altele. Initial a fost doar un grup de crestini ortodocsi stransi care se intalneau si dsicutau diverse probleme. Si s-a incercad defaimarea ei, acum insa nu stiu daca mai e ca la inceput s-au ba.
Cum sa atraga Bo pe tineri? Pei eu am zis. Preotii sa ii primeasca cu iubire, sa le arate bucuria de a fi ortodox, fericirile pe care le intampini cand te rogi si faci voia Domnului etc. Si ceva mai multa cateheza, ar trebui sa fie la toate Bisericile, nu doar la cateva. Din păcate astăzi avem puțini duhovnici buni pentru tineri. Mulți nu cunosc tainele pedagogiei și sperie tinerii de la Biserică. E și un principiu de marketing și publicitate până la urmă. Îi arăți ce are de câștigat, nu ce are de pierdut. Nu îl chemi la Biserică arătându-i iadul, ci arătându-i libertatea și frumusețea unei vieți întru Hristos. Nu putem da vina numai pe tinere/tineri. Vina este a tuturora, din cauza tuturor generatia tara este in halul in care este.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarbatori fericite si multa pace! UNNOOM Reguli generale de utilizare a forumului 8 21.12.2012 11:47:59
Schimb de carte ortodoxa in Bucuresti - Editia de Primavara JustNicol Generalitati 0 08.03.2012 22:46:33
Schimb de carte ortodoxa in Bucuresti - Editia de Primavara JustNicol Stiri, actualitati, anunturi 0 08.03.2012 22:29:52
O primavara frumoasa! Rodica50 Generalitati 5 10.03.2011 11:42:20
Un an nou cu multa sanatate,credinta si fericire tigerAvalo9 Generalitati 10 31.12.2010 22:24:18