![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trebuie neapărat să faci toate tâmpeniile ca să-ți dai seama că sunt dăunătoare. Revenind la subiect: într-un mod cât de cât similar se fac (s-au făcut) extracțiile de petrol din zăcămintele aflate pe sfârșit. S-au cam întâmplat chestiile care se prevăd și aici. Certitudine cred că e mult spus, dar dacă e o cât de mică posibilitate, eu unul nu m-aș juca cu focul. chit că-mi trebuie bani de campanie.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dorinastoica14; 31.03.2012 at 23:06:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cristian
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=dorinastoica14;438062]
mesaj șters |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru mine toate păsările sunt fluturi, / toate pisicile sunt albe ,/ toți copacii sunt arbori / și toți oamenii sunt OAMENI . Îar dacă se întâmplă să mă înșel , / mă ascund înlăuntrul meu / unde Îngerul Păzitor / mă acoperă cu aripile până uit ! "D.S
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu este nicio virtute sa o lasam prada celor imbatati de lacomie si putere. Sunt alte circumstante in care ne putem da viata cu folos, in spiritul Lui Hristos. Acum este timpul pentru deteminare si lupta ferma, in primul rand de a-i apara pe cei care nu se pot apara singuri (copii si batrani) si de a ne apara si propriile vieti care trebuie predate doar Lui Hristos.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()