![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de cate ori nu auzim: eu l-am invatat doar de bine, sau eu nu l-am invatat asa ceva. dar uitam ca educatia nu inseamna "fa asa" sau "nu fa asta" . |
|
||||
|
||||
![]()
din pacate "boala" asta e foarte contagioasa ("fa asa" sau "nu fa asta"). As putea spune ca este epidemie. O aud aproape zilnic la locul meu de munca. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai mult chiar, sa mai si creada ca a facut totul, iar copilul este vinovat pentru necomunicarea dintre ei. Atunci, este foarte grea recunoasterea patimilor proprii... desfranare, mandrie, televizor etc. Parintele este cu adevarat parinte, atunci cand are puterea sufleteasca de a se smeri inaintea copilului (cand e nevoie).
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 03.04.2012 at 14:15:48. |
|
||||
|
||||
![]()
Televizorul este, poate, cel mai mare dusman al familiei si al comunicarii vii dintre oameni.
Acesta ar trebui limitat sever in tot timpul anului, iar nu numai in vremea postului. Cunosc preoti si profesori universitari care nu au in casa televizor. Acestia sunt mai minunati si mai constienti de lumea din jurul lor decat cei care au televizor. Sa nu mai spun de parintii monahi care n-au vazut TV de zeci de ani si sunt mai actuali decat toti cei din lume.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 03.04.2012 at 14:20:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cati parinti au puterea sa recunoasca in fata copilului ca a gresit? ieri mergeam pe bicicleta si am vazut o mamica, de vreo 23 de ani, cu copilul in carucior. ce-l mai plesnea peste fata pentru ca plangea. imi venea sa ma duc la ea si sa-i arat ce inseamna sa iei bataie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si cand apar problemele, ii spunem: asa te-am invatat eu? ... si jap, una peste ochi. |
|
|||
|
|||
![]()
Mă surprinde plăcut Î.P.S. Streza, Mitropolitul Ardealului, cu pastorala pe care o pregătește pentru Paști, în care critică fără menajamente televiziunea și presa în general, precum și creștinismul ipocrit:
"Familia creștină suferă, ca și societatea, de o profundă criză, divorțul și adulterul fiind acum moda la care toată lumea se raportează. Și cum altfel ar putea sta lucrurile, când desfrânarea a devenit nota generală a televiziunilor care ni se impun, dar și în care ne complacem să trăim. Putem oare să avem o viață creștină, spurcându-ne mintea cu imaginile deșănțate din reviste, ziare și televizor?" Articolul întreg, aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Doamne, ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum postim? | Marius22 | Generalitati | 26 | 21.08.2012 18:56:31 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Televizorul,aparent inofensiv.Oare asa sa fie? | Seraphim7 | Generalitati | 40 | 16.03.2010 21:24:59 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
|