![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu adevarat bogat este cel ce investeste in Imparatia Cerurilor.
"Nu va strangeti comori pe pamant, unde le mananca moliile si rugina si unde le sapa si le fura hotii; ci strangeti-va comori in cer, unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura. (Mat.6:20) |
|
||||
|
||||
![]()
Cei slabi sunt ametiti de pacate.
Cei puternici sunt luminati dinlauntru de claritatea Lui Hristos.
|
|||
|
|||
![]()
Hristos la servici,Hristos in metrou ,Hristos in familie ,Hristos cersind pe strada , Hristos la Biserca, Hristos pe forum, Hristos in piata , Hristos in noi. Hristos in cei dragi ,Hristos in cei nesuferiti ,in straini si in prieteni . Hristos in talhar , Hristos intre curve .Hristos in pustie ,Hristos in mormant , Hristos Imparatia cea vesnica .
Fiecare om are o valoare incomensurabila, de parca intreaga dumnezeire se rasfrange in el. E atata frumusete in lume ... atat a patimit El pentru ca noi sa fim iubiti de Tatal ,incat parca noua nu ne-au mai ramas decat lacrimile de bucurie . |
|
|||
|
|||
![]()
Multa mandrie si lipsa de discernamant.
|
|
||||
|
||||
![]()
Solitudinea este de doua feluri : fizica si mentala.
Cea de a doua este mult mai important de realizat. Fara sa intram in pustia mintii, nu putem sa ne intalnim cu Hristos.
|
||||
|
||||
![]()
Analogii lumesti
Cel ce intra in slujba Lui Hristos este ca cineva care castiga cate 1 miliard de euro pe minut, plus bonificatii. Deci, unde este mai bine sa slujim?
Last edited by florin.oltean75; 06.04.2012 at 22:00:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul e evident,multumesc ca mi-ai atras atentia. Dar stai...! De ce am eu impresia ca slujesti si in alta parte?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 09:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 20:14:10 |
Despre iubirea pentru Hristos-D, in si cu Hristos! | alecsandru | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 3 | 05.11.2009 02:45:24 |
|