![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii vreo "iarba" care poate opri o infectie in maj. cazurilor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foamea în cazul infecțiilor este cea mai bună "iarbă". Când spun foame presupune că nu bei (doar apă) și nu mănânci nimic vreo 3-4, 5 zile (dacă infecția e una puternică) , iar combinată cu rugăciunea șansele de reușită cresc. ![]() Last edited by ovidiu b.; 04.04.2012 at 21:28:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din câte știu, postul negru care se întinde pe mai multe zile trebuie ținut cu precauție, nu e recomandat oricui și în orice condiții. Mai ales revenirea din post e riscantă, din câte știu, dacă cedezi foamei și te apuci dintr-o dată să mănânci consistent. Iar lipsa apei pentru atâtea zile îmi pare și mai riscantă. Unde mai pui că apa are rol de vehicul pentru eliminarea toxinelor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rectific ... cu scuzele de rigoare ... apă este permis să bei...dar o zi poți sta fără probleme...Am editat și postul inițial. ![]() Last edited by ovidiu b.; 04.04.2012 at 21:33:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte profund ce scrieti...dar va dati seama cata vointa trebuie? Desi, asa e: "dai vointa, iei putere".
|
|
|||
|
|||
![]()
"Dacă veți avea credință în voi cât un grăunte de muștar, veți zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, și se va muta; și nimic nu va fi vouă cu neputință"...le fel cred că este și cu voința. Îcercat fiind de o boală sau un necaz, ai cu totul o altă voință...deși nu este o regulă, putem întâlni de multe ori și contrariul.
Last edited by ovidiu b.; 06.04.2012 at 09:11:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pacat ca uitam pe zi ce trece de " Farmacia verde ". . . !
|
||||
|
||||
![]()
Grrr, de cand ma stiu, puneam patrunjelul pe marginea farfuriei la fiecare masa. Imi place mai mult hasmatuchi, ruda sa mai parfumata.
|
|||
|
|||
![]()
Așa este... pătrunjelul este un bun antiseptic. Păcat că nu ne folosim de aceste medicamente naturale...în schimb la farmacii e plin de oameni care dau tone de bani pe medicamente.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|