Citat:
În prealabil postat de Raoul
A mai fost o profetie despre Romania in anul 2011,cum ca va fi "macel",insa nici vorba sa se intample ceva...
|
Stiu de ce profetie zici. Prima parte a profetiei respective s-a implinit, partea care se referea la 11 sept.2001,SUA. Poate nu e 2011, poate e alt an. La multe profetii anul nu este corect. Sau am avut parte de o gratiere sau poate nu se va intampla niciodata.
Insa profetia pustnicilor nemteni, din pacate, se indeplineste. O parte s-a si implinit. Moldova e cea mai saraca zona a Romaniei, si in trecut era f.bogata. Moldova era stalpul ortodoxiie in Ro si a dat multi Sfinti si monahi buni, acum se pun presiuni f.mari, cu intalnirile ecumenice si presa si altele. Moldova a fost rupta in bucati-am pierdut Basarabia, care sper ca va veni acasa. De exemplu, a povestit un domn care a mers in excrusie in Moldova si a zis ca acolo era seceta, insa la manastirea Petru Voda, nu era, totul era verde si frumos. Ceea ce inseamna ca, acolo unde e credinta si harul Lui Dumnezeu cade nu doar peste oameni, ci si peste meleaguri.
Despre Romania s-au facut foarte putine profetii. La rusi si la greci sunt mai multe si mai exacte, la noi f.putine si f.inexacte. Pe langa profetia postata, mai stiu doar profetiile Pr.Arsenie Boca depre Ro,
Profeția lui Agatanghel de la 1272 despre legiunie si cam atat.
Repet, profetiile nu sunt de neschimbat. Adevarata putere de decizie este in mainile poporului. Rusilor li s-a profetit ca o sa mai aibe un tar, insa monahii/preotii de acolo au zis ca asta depinde si de voia poporului, nu doar de voia Lui Dumnezeu.