|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 iar "templul" il stricam, mai degraba, cu ce bagam in el, nu cu simbolurile cu care il insemnam. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

si una si alta !
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

cum ramane cu barbieritul si tunderea parului?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

simplu, citeste Noul testament unde scrie la 1 Corinteni cap. 11 vers.14 ca barbatii sa se tunda. iar cu privire la tatuaje chiar si opinia publica dezaproba in general aceasta practica, si atunci de ce un crestin ar folosi-o? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 eu am parul lung. sunt in afara Legii? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu am o singura intrebare: ce foloase, ce binefaceri, aduce omului? (la tatuat ma refer).
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

aceleasi ca si machiajul, vopsitul parului etc....

__________________ Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

nu vorbim aici de Legea mozaica dar esti in afara legii libertatii - Iacov 2:12.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  parere ! 

cred ca tatuajul este profund necrestinesc ! el avand mai degraba origini pagne ! Deasemenea se stie ca figurile geometrice si cifrele,au o anumita energie,fiind caramizile facute de catre Creator,pentru a ridica Templul infinit al Universului,deci ele emit o anumita energie de sorginte transcendenta,si nu e bine sa le purtam zugravite pe trup,deoarece ne pot dauna(caci unele vin si de la Spiritul de Rau !). Tatuajele sunt de fapt niste lucruri diavolesti,o maculare a trupului uman,ele fiind doar apanajul diferitelor confrerii oculte (membrii ss, erau tatuati,de asemenea bandele interlope din inchisori,mafia,homosexuali,etc...etc ) menite sa confere unitate membrilor ! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

ba nu! parul meu lung este o expresie a libertatii mele.
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| simboluri neintelese | sorinpetoanca | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 8 | 11.03.2014 01:23:35 | 
| Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 18:03:45 | 
| Pot anumite icoane sa dauneze? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 01.05.2010 20:08:29 | 
| Cand si cum se tin anumite posturi !!!!! | vasiram2006 | Rugaciuni | 13 | 23.01.2009 09:34:56 | 
| Despre simboluri si rituri | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:34:48 | 
|  |