![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ce oameni :)) te-as pofti afara de pe acest thread, da as fi cam nesimtita :-? da uite ca sunt, asa ca afar! pentru cei care au de criticat in sens negativ acest articol va invit sa faceti acelasi lucru :) o zi buna!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ovidiu b.; 16.10.2011 at 16:00:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: pacat ca nu ai inteles nimic din "Nu exista lucru mic in viata raul cel mai mic!"...draza din care a inceput discutia noastra...dar tu sustineti ideea, e dreptul tau Last edited by ovidiu b.; 18.10.2011 at 09:09:59. |
|
|||
|
|||
![]()
"De omul care nu rade, fereste-te, caci e rau. Sunt si oameni care nu rad, dar care ranjesc; de aceea fereste-te iar, caci se aseamana cainilor care isi arata coltii gata sa te inhate."
Calistrat Hogas |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Citat:
Calistrat Hogaș la care biserică a propovăduit vorba asta? Last edited by Demetrius; 11.04.2012 at 23:21:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Calistrat Hogas a fost un scriitor roman nascut intr-o familie de preoti. Ai citit "Pe drumuri de munte"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Faza asta cu "terapia prin ras" e luata de la asiatici si indemnul de a rade in fiecare zi cate putin ca altfel ti-ai pierdut ziua a proasta, ii face pe unii oameni sa rada nebuneste fara motiv(cunosc personal un caz de asemenea persoana si e trist...).
Ce ziceti de "bucuria" si rasul celor fumati? Nu e clar ca in spatele lor stau demoni si nu Iisus Hristos? Sau asta ati inteles voi din indemnul dumnezeiesc "bucurati-va si va veseliti", ati inteles ca Dumnezeu ne cheama la o hahaiala generala neinfranata? |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Citat:
Tu însă ai postat ”vorba” lui pentru că o apreciezi, sau pentru ca să spui și tu ceva on-topic? Întreb pentru că eu n-o apreciez(poate de-aia nu-mi amintesc de ”drumurile de munte”). Dacă trebuie să aleg între Calistrat Hogaș și Filocalia, cu plăcere o aleg pe ultima. P.S. Eu am răspuns la întrebarea ta; răspunzi și tu la întrebările mele? Last edited by Demetrius; 12.04.2012 at 23:28:54. |
|
|||
|
|||
![]()
nici eu nu sunt de acord cu rasul ca terapie, totusi omul bun se recunoaste prin aceea ca nu sta incruntat, ursuz, necomunicativ ci este amabil si binevoitor, iar cand este de ras, va rade. :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rasul?-terapie sau pacat | nicoletajuravle | Generalitati | 41 | 10.10.2011 16:28:23 |
Rasul,benefic foarte | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 13.08.2011 18:29:23 |
Rasul excesiv si consecintele lui. | iulian92 | Generalitati | 10 | 23.05.2011 23:07:04 |
|