![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iată ce zice Bisericii, Duhul: * Tu vrei să fii iubit, apreciat... Eu îți dau Dragostea Mea ca să o împarți altora. * Tu vrei fericire, fără lipsuri, o viață lipsită de necazuri... Eu îți dau Bucurie în necazuri. * Tu vrei să fii liniștit, nederanjat, netulburat... Eu îți dau Pacea Mea în mijlocul tulburărilor. * Tu ceri de la alții punctualitate și vrei totul instant... Eu îți dau Îndelungă răbdare, vreau să te învăț ce este veșnicia... * Tu vrei să fii înconjurat de oameni buni și plăcuți... Eu îți dau o Bunătate cu care să Mă vestești tuturor celor răi și păcătoși. * Tu vrei atenția celorlalți și ajutorul lor... Iată, Eu îți trimit și puterea și voința de A face bine tuturor celor de lângă tine. * Tu ceri de la Mine îndurare... Eu pun în tine Blândețea Mea cu care să-i stingi pe cei neîndurători. * Tu mai vrei să-ți bucuri simțurile... Eu te învăț să strunești firea ta și să te Înfrânezi de la poftele rele. * Tu vrei ca fratele să te urmeze îndeaproape, tu vrei ca cel de lângă tine să te asculte în toate... Iată, Eu pun în tine Credincioșia necurmată față de Mine. ***************************************** Iată ce zice Cel ce este Amin, Martorul credincios și adevărat, Începutul zidirii lui Dumnezeu: "Rămâi în Mine, așa cum eu sunt în tine. Vreau să rodesc în tine. Ridică-te fiule, căci te-am rânduit să-Mi slujești fără frică. Iată... am pus Roada Duhului Meu în tine, ridică-te acum și arată-Mă lumii. Iată că răsplata Mea este cu Mine... Eu vin curând... Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa”. Amin! ***************************************** Last edited by ucenic; 16.04.2012 at 23:15:16. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 11:29:28 |
Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 11:44:58 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|