![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu am fost exact in aceeasi situatie. Doar ca nu aveam nici o bunica...Un sot plecat toata ziua, eu stateam singura la tara cu 2 copii. Uneori ma vedeam cu sotul o zi pe saptamana cat sa imi aduca cursurile ca sa invat ptr facultate(eram si studenta). Iar al treilea era pe drum. Iar viata la tara nu e tocmai usoara: fa focul, adu apa, matura curtea, pliveste gradina, matura zapada din curte, cumparaturi in sat . La astea se adauga tot ce presupune ingrijirea adoi copii mici: unul de 2 ani si unul de 1 an.Apoi sotul s-a imbolnavit, a stat cateva saptamani internat, iar eu mergeam pe tren la el cu cei doi copii. Eram in luna a 7. Dupa nasterea mezinului ne-am mutat la oras(simteam ca s-au adunat prea multe si nu as mai putea suporta o lauzie cu apa rece si baia sloi). Apoi s-a nascut al treilea. Nu putine au fost lunile in care le faceam singura pe toate: mancare, curatenie, ingrijit copiii, baie la copii. Sotul statea cu noi, dar era mai mult plecat; in schimb facea cumparaturile si ma ajuta sa mai ies cu micutii la plimbare, caci fiind asa mici era imposibil sa iesi singura cu ei intr-un oras asa mare. Dar timpul a trecut...primele luni au fost crancene...de multe ori ma culcam plangand spunand ca nu mai pot.Asa cum am spus, pe sot nu ma puteam baza prea mult deoarece boala lui se vindeca incet, fiind nevoita sa il menajez si pe el. Acum prichindeii sunt mari, mezinul are deja 3 ani.Fac echipa minunata impreuna.Sufera atunci cand trebuie sa ramana acasa, intreband mereu cand vin fratii lui.Se iubesc, se pupacesc, sa joaca impreuna, se mai bat, se parasc. Sunt cel mai minunat dar pe care mi l-a dat Dumnezeu! Si pentru ca Domnul nostru e boier mare, si cand da, da din belsug asteptam cu bucurie si cea de-a doua surioara. Speram ca poate se va echilibra balanta si vor fi doi-doi. Nu mi-e teama de nimic. Stiu ca daca Domnul a trimis-o, El ii va purta de grija. O va ajuta in primul rand sa ajunga cu bine pe lume, apoi se va ingriji de cele necesare. Singurul lucru de care ma ingrijorez e ca nu cumva, din cauza slabiciunii si a neputintei mele, sa se vateme in vre-un fel aceste suflete curate lasate in grija. Ti-am zis toate astea dintr-un singur motiv.S a te incredintez ca Domnul are grija de toate in chipul cel mai minunat, si El e Acela care ne ajute sa ne ducem in tacere crucea. Personal, nu cred ca as putea duce o cruce mai cu bucurie decat cresterea si ingrijirea copiilor. Caci asa cum spunea un poet drag"(...)fara jerfa nu-i cununa vrednica si buna/ caci cununa fara jerfa este doar minciuna" Traian Dorz
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 20.04.2012 at 16:29:54. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botez | danydelya | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:33:01 |
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 10:02:22 |
botez | gabryy | Botezul | 2 | 26.06.2009 19:14:56 |
Botez | marius007 | Generalitati | 7 | 11.08.2008 17:31:00 |
Botez de 2 ori? | letitia | Botezul | 31 | 10.05.2007 08:20:50 |
|