![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nunta si cununia in aceeasi zi ,preotul nu se prezinta si respectivul are 500 de invitati pe care trebuie sa-i onoreze.?????????? Deranjant a fost doar faptul ca a mintit. Atotputernice, vesnice Dumnezeule, care prin Duhul Tau sfintesti si carmuiesti intreaga Biserica, asculta rugaciunile noastre si coboara belsugul harurilor Tale asupra preotilor, care ne invata legea Ta, ca, facandu-se pilda vie de sfintenie pentru turma ce le este incredintata, sa primeasca rasplata de la Pastorul Suprem, Iisus Hristos, Domnul nostru, care si-a dat viata pentru oile Sale. Amin. Last edited by Andrei_Tudor; 22.04.2012 at 01:18:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari!Mare bucurie sa devii nas,desi dupa cum spui a fost o intamplare.Eu cred ca vezi gresit lucrurile si nu mai mergi pe "drum".Vrei sa-l reclami pe preot in loc sa te bucuri, Dumnezeu te-a facut parinte spiritual al acelei fetite.Vrajmasul,vrea sa-ti ia bucuria aceasta,si sa-ti murdareasca frumosul gest de care Dumnezeu te-a invrednicit,si sa-ti amintesti de cate ori va fi aniversarea fetitei de acel preot pe care l-ai reclamat.Aici e vorba de orgoliu si mandrie si nu se cade.Mai bine roaga-te pentru acel preot si apoi pentru tine sa-ti ajute Bunul Dumnezeu sa fii un nas adevarat,si bucura-te.Iarta-ma daca te-am suparat,dar eu asa vad lucrurile.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Asa gindesc si eu bine ca ai botezat copilul ce mai conteaza da asta e romanul repede cu reclamatii, suna urat de tot.
Felicitari nasule sa-ti traiasca fina.
|
|||
|
|||
![]()
Poate, dorind sa faci o fapta buna, au aparut si ispitele... ca sa fie in pace si complet implinita fapta ta... ti s-a pus poate in cale trebuinta de a ierta, de a trece cu vederea greseala altcuiva. Poate dar de la Dumnezeu pentru dorinta de a face bine, ti-a daruit oportunitatea de a-ti spori insemnatatea faptei tale bune prin oportunitatea de a ierta.
Daca, dorind sa faci un bine, ajungi sa faci pe drumul tau inspre savarsirea acelui bine un rau... ceva este la mijloc. Poate tu esti cel mai in masura sa-ti dai seama despre ce este vorba. Complicate situatiile cotidiene. Doamne ajuta-ne sa putem sa discernem binele de rau! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|