![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu alte cuvinte, însăși faptul de a fi homosexual este un păcat ? Nu credeți că sunteți victima unei grave confuzii între ispită și păcat ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde stii ca nu exista un nr. semnificativ de barbati care sunt heterosexuali, casatori, fericiti, etc. care n-au avut tentatii homosexuale la un moment dat dar carora nu le-au dat curs? Chiar era parca un studiu care ofera si niste cifre in acest sens. Vezi tu, aici intervine rolul indoctrinarii pro-gay care se incearca a se aplica pana si copiilor de pe bancile scolii, intr-o societate noramala care condamna acest fenomen, pentru multi oprobiul public (daca nu credinta) este un indrumator care treptat ii pune pe majoritatea pe drum cel bun. In schimb cei care au fost educati "gay" si cred ca le este scris in frunte un destin homosexual doar pentru ca la un moment dat au avut tentatii de genul asta vor urma implacabil aceste tentatii crezand ca nu pot fi altfel decat gay. Last edited by AlinB; 25.04.2012 at 13:13:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Haideți să lămurim: eu nu susțin în niciun caz că homosexualitatea este un dat genetic.
Problema este dacă tentația, atracția (întâmplătoare sau nu, provocată de o modificare genetică, de educație, de natura umană căzută sau de manipularea prin cip a masoneriei galactice - nu contează) atracția, deci, poate fi echivalată cu păcatul. În măsura în care atracția pentru persoane de același sex poate fi tratată - medical, psihologic, prin educație, prin consiliere spirituală etc., sunt 100% de acord cu acest lucru; întrebarea mea se referă însă la aspectul responsabilități morale: ar trebui ca o persoană să se simtă vinovată, să aprecieze că a păcătuit pentru simplul fapt că a simțit atracție pentru o persoană de același sex, în condițiile în care nu a dat curs acestei atracții, ba chiar mai mult, a luptat împotriva ei ? |
|
|||
|
|||
![]()
Din punct de vedere ortodox, categoric nu.
Si pentru tentatiile heterosexuale se aplica aceasi regula, atat timp cat nu gusti din ele, fie chiar si cu mintea, sunt tentatii si atat. De fapt nu doar atat, daca iesi biruitor din ele, sunt cununi. Fiecare avem crucea noastra, si in fiecare cruce este si bucurie pana la urma. Oricum v-as recomanda daca nu sunteti ortodox sa nu ramaneti la aceasta faza a luptei de unul singur cu tentatiile.. |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu cred ca homosexualitatea este o boala genetica, dar totusi, din punct de vedere crestin, ce anume provoaca aceasta inclinatie pacatoasa? sa fie demonii care pot corupe diferite persoane spre a le perverti inclinatiile naturale ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cand ma refer la persistenta in pacat, nu ma refer neaparat la homosexualitate. Desfranarea, chiar in maniera heterosexuala la inceput, poate duce la homosexualitate care prin spalarea mintii (deja corupta de pacat) ajunge convingere si "determinare genetica". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dezincriminare homosexualitatii pt ca altfel nu eram acceptati in nu-stiu-ce organism european si pa,Europa pt noi ! Acolo , in Parlamentul European e plin de gay asa ca putem intelege "ravna" lor. Evident pt oamenii normali (homo...) este o uraciune , cum mai zice biserica .In Biblie sunt suficienta referiri la acest pacat si cred ca o cale de a scapa de aceasta nenorocire este o apropiere de cele sfinte . Sigur ca in lumea medicala nu se mai fac cercetari din moment ce ei , homo.. nu mai sunt considerati bolnavi ci " altfel " . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te ajute! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti inchide ochii si spune ca nu exista cele doua contrarii sau ca ele ar trebui sa traiasca in armonie si unitate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 10:59:13 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
|