![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar te rog! Nu doar eu am spus despre Hristos-Dumnezeu ca are maini si picioare, ci chiar El, Dumnezeu Insusi, a spus despre Sine: ”priviti mainile mele si picioarele mele si coasta mea”. JoyDivision, daca ai chef de discutii in contrafaza, incearca si prin alte zone. Am spus de vreo 1000 de ori care sunt cuvintele cheie in discutia despre trupurile inviate ale celor mantuiti, despre care Biserica lui Hristos invata ca vor fi asemenea trupului indumnezeit al lui Hristos de dupa Inviere. keywords: acelasi trup, nu altul, dar innoit, transfigurat, indumnezeit, pnevmatizat, patruns de har in fiecare molecula. Last edited by delia31; 02.05.2012 at 18:11:23. |
|
|||
|
|||
![]()
si eu ti-am spus ca apostolul Ioan ne asigura ca ce vom fi, inca nu s-a aratat si ca atunci, la revenirea Domnului, vom fi ca El (cum este El, ramane de vazut, acum nu stim).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 02.05.2012 at 18:39:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uite un articol care aprofundeaza problema: http://ortho-logia.com/Romanian/doua_conceptii.htm si un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=WosgwLekgn8
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa imi explic eu, da? daca tu ai alta parere, eu iti respect parerea si nu incerc sa te jignesc sau sa-ti pun etichete care mai de care mai tipatoare! consider ca Dumnezeu are niste norme drepte, conform caracterului Sau si nu poate abdica de la ele, daca s-a comis un pacat (ne referim la pacatul adamic), cineva trebuie sa plateasca. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Legat de cealalta interventia a ta, pe care a comentat-o Delia, la fel, ne-a surprins, iar din punct de vedere ortodox, ceea ce ai spus e o erezie hristologica. Dochetism, apolinarism, anihilationism nu sunt invective la adresa ta, ci sunt conceptii particulare despre natura lui Hristos, dezbatute in cadrul Bisericii si respinse. Iti respect parerea, fara a o aproba. Last edited by ioanna; 03.05.2012 at 09:17:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
GANDIREA PATRISTICA sau VIATA IN HRISTOS | Pelerin spre Rasarit | Sfinti Parinti (Patrologie) | 453 | 04.10.2017 17:19:50 |
Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 19:23:37 |
Proprietățile trupurilor înviate | Mihnea Dragomir | Din Noul Testament | 2 | 22.04.2012 23:19:56 |
Cum au fost descoperite trupurile Brancovenilor | viorela | Intrebari utilizatori | 3 | 23.08.2011 03:11:28 |
Erau Adam si Eva cu trupurile goale in Rai inainte de cadere? | mihailt | Generalitati | 15 | 13.02.2010 00:07:10 |
|