![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
PS: nu o tundeam. Era Collie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu despre rasa cainelui era vorba. Apropo, era musai sa o omori? Stiu pe cineva care avea un caine batran, abia se tinea pe picioare, in ultima vreme mai si voma prin casa..se scapa pe el si totusi a murit de moarte naturala, fara "asistenta". Si era caine de moft, adica de bloc, nu cred ca a pazit nimic la viata lui. |
|
|
|||
|
|||
|
asa se pare... am fost pusa in fata unei alegeri tare grele si am intrebat medicul ce ar face daca ar fi a lui, altfel nu as fi putut sa aleg eu; o purtam in brate si am incercat toate tratamentele ce mi s-au propus
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce era atat de grav incat sa nu poti avea grija de ea pana moare "natural"? Ai intrebat medicul..adica ti-ai declinat raspunderea pentru alegere - tare urat. Atunci unde iti era inima? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mi-am declinat deloc raspunderea, trebui sa stiu ca sa optez pentru cea mai putin chinuitoare solutie pentru ea. Operatia, si nu una usoara, ramanea mutilata grav, nu ar mai fi putut umbla, iar dupa o vreme ajungeam in aceeasi situatie in care eram acum..... sau eutanasia. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mai putea umbla .. nu mi se pare un motiv pentru a omora un om. Dar un caine da? Deci cu cainii putem fi in-umani? |
|
|
|||
|
|||
|
Cancer generalizat, cu metastaze, trebuia sa ii fie taiat un picior din sold, urina cu sange, etc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Aha ,deci categorisesti eutanasierea inumana?
Hai ca atata te invarti in cerc incat este hilar sa te urmaresc,mai draga!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 12:43:36 |
|
|