![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul asta cam seamana a ""barba"". Da' cu ce dauneaza, cuiva care n-are probleme de demonizare, sa asculte Slujbele Sfantului Vasile?
|
|
||||
|
||||
![]()
Intreb altfel: cu ce dauneaza unui om pe care nu il doare capul sa ia un algocalmin?
|
|||
|
|||
![]()
Adica dauneaza? (ca algocalminul poate fi si daunator...) Eu, sincer, ma indoiesc ca ar putea dauna sa ascult o slujba, oricare ar fi ea.
Last edited by Adriana Cluj; 05.05.2012 at 20:56:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Curand o sa se cenzureze si existenta dracilor, cum s-a cenzurat si implicarea evreilor in rastignire.
Motivul teologilor secolului al 8-lea: Cuvantul "diavol" provoaca repulsie si extremism, fata de membrii mai putin cunoscatori, induce ideea de irealism, exagerare, fanatism religios, si noi cum suntem niste oameni civilizati, ne axam experienta fata de Dumnezeu, nu fata entitati mici si neinsemnate (de cuvinte pompoase e plin iadul). Si asa taie juma din munca (rugaciuni) si lupta atator Sfinti. Existenta diavolului va deveni ilegala, chiar si in capul teologilor, iar oamenii care se presupune ca ar trebuii sa se lupte cu ei, nu mai cred ca asta ar fi important. "7 miliarde" de Sfinti au incurajat lupta contra dracilor, noi suntem desteptii pamantului. Cred ca Sf. Vasile cel Mare se mira, cum un neam presupus ortodox, lupta atat de mult impotriva Ortodoxiei.El a tinut post pt aceasta ruga, s-a nevoit, ca sa vina niste romani si sa zica ca nu au ce cauta in rugaciunile obisnuite ale Bisericii. Ce sa mai zici la asemenea grozavii? Si ne mai miram ca vin necazuri peste noi: boli, saracie, robire de masoni si cataclisme. In Biserica nu se face reforma niciodata! Nu se taie din rugaciuni, nici nu se adauga fara nevointa. Ne resemnam cu secolul in care traim, un secol al necredintei. Noi reformam tot, mai putin pe noi. :))
Last edited by podolski_2; 05.05.2012 at 21:10:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se ridica parul pe mine cand aud ce zice preotul. Probabil am ramas cu o trauma cand am vazut atatia demonizati manifestandu-se la aceste slujbe. Asadar, ce nevoie as avea eu de aceste slujbe infricosatoare? Ptr ce sa se faca unor oameni fara probleme cand ele sunt doar ptr demonizati? Daca se fac ptr oameni nedemonizati, nu-si au rostul. Cum nu are rost sa speli o camasa curata(a nu se intelege prin asta ca cei nedemonizati sunt curati si invers, era doar prima comparatie care imi venea in minte).
|
||||
|
||||
![]()
Citeam ceva pe net:
Intr-o zi pe cand mergea cu apostolii sai, trecura pe langa hoitul unui caine. Apostolii spusera: "Gretos mai duhneste cainele asta!" Iar Iisus zice: "Dar cat de albi sunt dintii lui!" -- Nichita Stanescu Cum talcuiti? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii vad prima data partea negativa, jumatatea goala a paharului, altii din contra, vad intotdeauna partea plina a acestuia. Last edited by ioanna; 06.05.2012 at 23:59:44. |
|
|||
|
|||
![]()
pai daca mergem pe principiul asta, de a vedea ceva bun in orice, atunci bisericile "neo" sunt ok, deoarece chiar si cele extreme, au ceva bun in ele, si acolo se vorbeste de Isus chiar daca multe alte lucruri nu sunt cum trebuie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
intrebari... | victortiti89 | Din Noul Testament | 7 | 17.12.2011 17:39:11 |
Intrebari | sebastian1988 | Homosexualitatea | 7 | 01.06.2011 19:21:23 |
Intrebari | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 13 | 14.04.2011 13:37:38 |
intrebari | catalinabalhui | Nunta | 4 | 26.03.2009 19:38:37 |
|