![]() |
![]() |
|
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Eutanasierea maidanezilor in schimb e necesitate. Citat:
Citat:
Citat:
Nimic iesit din comun. Citat:
Citat:
[quote] Ok, preturile pt intretinerea unui caine... O castrare/sterilizare... 50-60-70 de lei. Sau mai putin, e-n functie de cat anestezic e nevoie.[quote] sa zicem doar 50 ron Citat:
Citat:
Poate vrei sa spui 50ron/bucata. Lista de vaccinari: * 6 saptamani: vaccin impotriva parvovirozei * 8 saptamani: vaccin polivalent * 10 saptamani: vaccin impotriva coronavirozei * 12 saptamani: vaccin polivalent (rapel) * 14 saptamani: vaccin impotriva coronavirozei * 6 luni: vaccin antirabic Si mai sunt unele care se fac anual. Hai sa fim ingaduitori si sa zicem 200RON Cum ziceam, costul rezolvarii problemei a catorva sute de caini este mult sub suma asta - care e pentru un singur caine care ramane in continuare o masina de muscat si nu serveste niciunui scop practic. Citat:
Mor dar nu-i baga nimeni in seama dar de disparut nu dispar deci se ajunge la concluzia ca sunt imuni si nemuritori. ![]() Citat:
Si inca ceva..vad carcoteala tipica a iubitorului de animale declarat, impotriva semenului sau ca si orbirea de altfel fata de nevoile lui. Oricum, nu-i asa grav, am vazut si mai si, cineva care isi blestema semenii pe aici ca vezi Doamne, n-au destula dragoste pentru daunatori. Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 17:48:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai un pic de inima.......ori mai bine zis daca te lasa cateaua de inima sa ai un pic de mila...Am vazut si eu asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Constientizeaza probabil niste procese biologice care o insotesc si reactioneaza cu stres daca sunt iesite din comun, dar n-au notiunea mortii. In cazul enuntat este posibil a fie stres din cauza faptului ca sunt intr-o companie necunoscuta plus ca li se face o injectie in abdoment care sigur nu e pura placere. Dar te intreb si pe tine, cand taie gaina care iti ajunge tie in farfurie, o tii in brate? Ai vazut macar vreo una decapitata? Crezi ca se zbate de veselie? De ce nu esti prezenta acolo sa o tii in brate cand isi face trecerea din asta lume in stomacul tau? Iti garantez ca ai avea in aceeasi masura parte de senzatii tari de telenovela. Sau nu te lasa, citez, "cateaua de inima"? Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 17:55:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, si marturisesc ca nu as putea taia. Am incercat mai demult, dar m-am lasat de sportul asta... As putea sa ajung vegetariana fara probleme daca nu le-as gasi gata taiate la pravalie. De ce oare am senzatia deseori ca esti inuman? razbate cruzime, parca placerea de a rascoli intr-o rana din multe postari ale tale, nu doar din acestea legate de eutanasierea cainilor... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sigur nu tineai minte cum s-a uitat la tine cand ai tuns-o. Citat:
Citat:
Si inca ceva - sensibilitatea este o alegere care trebuie insotita de discernamant. Este, sau nu este cazul sa fiu sensibil. Iau faptele, le trec prin filtrul adevarului si ratiunii pe urma trag linie si las sentimentele (daca e cazul) sa-si urmeze cursul. Oricum o faci (alegerea), dar nu constient si cu discernamant sanatos. Mi-e mila de cainele care imi maninca semenul, dar nu mi-e mila de gaina care e crescuta cu scopul suprem de a o manca eu. Sa fie asta definitia umanitatii? Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 18:08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: nu o tundeam. Era Collie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu despre rasa cainelui era vorba. Apropo, era musai sa o omori? Stiu pe cineva care avea un caine batran, abia se tinea pe picioare, in ultima vreme mai si voma prin casa..se scapa pe el si totusi a murit de moarte naturala, fara "asistenta". Si era caine de moft, adica de bloc, nu cred ca a pazit nimic la viata lui. |
|
|||
|
|||
![]()
asa se pare... am fost pusa in fata unei alegeri tare grele si am intrebat medicul ce ar face daca ar fi a lui, altfel nu as fi putut sa aleg eu; o purtam in brate si am incercat toate tratamentele ce mi s-au propus
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce era atat de grav incat sa nu poti avea grija de ea pana moare "natural"? Ai intrebat medicul..adica ti-ai declinat raspunderea pentru alegere - tare urat. Atunci unde iti era inima? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi-am declinat deloc raspunderea, trebui sa stiu ca sa optez pentru cea mai putin chinuitoare solutie pentru ea. Operatia, si nu una usoara, ramanea mutilata grav, nu ar mai fi putut umbla, iar dupa o vreme ajungeam in aceeasi situatie in care eram acum..... sau eutanasia. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|