![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si ai mai si lua un maidanez de coada,din turma de pe trotuar,si l-ai duce la adapost !!! ha,ha,ha ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred, ca mai ales, aceasta ultima cauza, explicata de tine, e motivul adevarat al mlastinii in care ne zbatem de zeci de ani ! Avea cineva,pe aici ,naivitatea de a compara statul Roman, cu cel Suedez, altcineva sugera, ca ar trebui comparati si cetatenii...!!! Pe buna dreptate ! Dar poate avem si noi scuzele noastre de oropsiti ai istoriei,cred ca nici destinul istoric nu ne-a fost prietenos in distule randuri, si poate zgura asta de nenorociri ,razboaie, vasalitati ni s-a adunat si pe suflet !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
extraterestii sunt verzi cumva ??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar scuzati-ma, variantele Vadim,Becali Diaconescu sunt si mai proaste chiar si decat partidele clasice !!! De ce ? 1) Pai, Vadim, are un partid de bosorogi securisti,trecuti in rezerva, ca sa nu mai zicem ca el personal, nu are habar cum trebuie condusa o tara,si e si batran acuma !!! 2).Becali e oier, si isi vede de turmele lui,ce exemplu cultural poate fi pentru copii nostrii ??? 3) Dan Diaconescu,pe langa ca nici nu e roman, are de fapt rumegus in cap, oricum cu televiziunea lui de manelari nu reprezinta decat fenomenul de irumpere pe scena politica a unei minoraitati din romania, aflata pe nivelele cele mai de jos ale societatii,dar care prin numar ,creste mereu (desi ai place sa emigreze !) si la un moment dat ne va covarsi ! Deocamdata partidul e un semnal ca au inceput sa isi afirme identitatea si interesele,bineinteles ei vor pretinde ca ai reprezinta pe romani ! Last edited by guardian knight; 06.05.2012 at 06:58:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acu' daca'i pe indemnuri, imi permit sa te indemn Bre aidoma, numa' cu o mica precizare, taie Bre iarba rea din targu' lu' matale care colcaie de palamida fsn->pdsr->pdl-isto-oportunisto-reformatoare in ale lu' patria. Despre, maidanez(j)i, ce sa'ti indemn, du'i Bre in Helvetzia, la adapost, ca sa faci si Matale un pustiu de bine, si lu Matale si lu' restu' "lenesilor pramatiosi". Viv' la revolution ! Traiaca Republica Suverana si Independenta Transilvania ! or' "Traiaca Regatul Burghez a' lu' Transilva' ! (functie de preherinte) Viv'e la Commandante ! love & peace ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Conform acestei harti si bazandu-ne pe ce ne spun unii de pe aici cei mai harnici oameni traiesc in ...Bucuresti . ![]() Poate asa terminam cu minciuna asta despre cum ia statul banii din Maramures sa-i trimita in alta parte. ![]() Intrebare : Daca eu locuiesc in Sibiu de ce sa platesc pentru cel din Maramures ? Doar asa de dragul "Transilvaniei libere ? " Sau daca sant din Cluj Napoca de ce sa platesc pentru cel din Dej ? Sau daca locuiesc intr-un cartier bogat de ce sa platesc pentru alt cartier sarac ? Traiasca Strada mea libera si independenta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu se poate ca dintr-o mare multime de oameni harnici si incredibil de corecti sa avem reprezentanti in politica/administratie cu totul si cu totul opusi. Exista vreo figura de politician caruia sa-i acordati calificativele "corectitudine incredibila si foarte muncitor?" Eu tot astept sa vad macar o figura de astfel de ardelean/bihorean/maramuresan/banatean. Dumneavoastra cunoasteti pe cineva care sa se incadreze in descrierea de mai sus?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce-ai patit iara? Si daca tot doresti separarea Translivaniei, nu cumva ti-a venit si ideea de a-i reinvia pe austro-ungari sa ne ocupe? Ori regionalizarea aia smechera a prietenilor tai, pe granitele fostului imperiu, tocmai asta urmarea? Last edited by Adriana Cluj; 06.05.2012 at 13:22:15. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|