![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru toti cei care doresc sa citeasca poezii ortodoxe pe telefoane cu Android, am publicat aici primul volum:
https://play.google.com/store/apps/d....kirab000001of Odata descarcata aplicatia, poeziile se pot citi fara a mai fi nevoie de conexiune la Internet. Acest lucru este util, de exemplu, pentru cei care au telefon cu Android si vor sa citeasca o poezie ortodoxa in metrou. Pentru cei care au probleme cu vederea, aplicatia isi poate schimba culorile sau dimensiunea scrisului. Sper sa cititi poeziile cu acelasi drag cu care le-am scris. Aplicatia este complet gratuita. Pentru cei care au instalat un QR Code Reader, am adaugat mai jos codul QR corespunzator. Carmen FUNIERU ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
dar pt ios...?
|
|
||||
|
||||
![]()
O sa fac si o versiune pentru iOS. Am sa anunt cand va fi gata.
Carmen FUNIERU |
|
||||
|
||||
![]()
Dar pt cei cu iPhone?
Multumim frumos pt timpul dvs.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
O sa fac o varianta si pentru iPhone.
Cu multa placere. Carmen FUNIERU |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Tags |
android, poezii ortodoxe |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
De ce Biserica nu infiinteaza scoli ortodoxe pentru clasele I-VIII ? | Otilia12 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 82 | 09.06.2013 12:20:08 |
Poezii pentru cei mici | Ekaterina | Generalitati | 14 | 20.03.2013 14:25:14 |
|