![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, am inteles ca este o diferenta (desi "de succes" nu cred ca este chiar o valoare crestina), dar tot nu inteleg DE CE.
Eu am cunostinte incredibil de frumoase. Chiar si vecina mea arata ca o papusa Barbie (da, stiu ca Barbie este supradimensionata in picioare, bust si subdimensionata in talie fata de un om normal, dar exact asa este si vecina mea), este aranjata perfect si imbracata mai ales in Burberry's si Gucci.. dar este una din cele mai plictisitoare fiinte pe care le cunosc.. greu trece o ora in compania ei. (si sotul a parasit-o, chiar daca arata perfect). Pe de alta parte, am cunostinte care arata ca iesite din furtuna, dar oricand m-as intalni cu ele. In mod particular imi place o mamica a trei copii, care arata intotdeauna aiurea (poarta clogs! si pantaloni fara forma, are parul rosu intotdeauna deranjat), dar este atat de plina de viata, inventiva, amuzanta etc. Si sotul ei o adora, nu cred ca ar comenta vreodata felul in care arata, pentru ca o reprezinta (si cred ca ar fi mult mai plictisitoare incorsetata in taior). Acum nu pledez pentru tinuta dezordonata, este doar un exemplu ca o personalitate stralucitoare razbate si de sub tinuta modesta. Si nu este vorba de "sporit frumusetea", ci de faptul ca barbatii considera ca lipsa de atractivitate un defect peste care nu se poate trece, chiar daca este vorba de sotia lor. Si nu are rost sa cadem in extreme spunand ca o femeie care nu este aranjata este obligatoriu in treining si miroase a varza. Ceea ce asteapta barbatii depinde mult de ceea ce dicteaza mass media. Barbatii nu mai au asteptari realiste, nu, este obligatoriu ca pe langa tot ceea ce ai de facut in casa sau cu copiii, sa-ti gasesti timp (si bani) pt a-ti asambla o imagine. Care nici macar nu este a ta. De ex. in imaginea perfecta a femeii pe care o are sotul meu, exista specificatia "tocuri". Cosmarul perfect este sa-ti duci copilul mic in brate mergand pe tocuri de 12 cm. Eu am si cazut o data. Cu copil cu tot. Mi se pare o cruzime si abuz sa pretinzi femeilor o astfel de incaltaminte (mai ales ca putine branduri fac pantofi cu toc in care chiar poti merge, iar preturile sunt prohibitive). Sau chiar unghiile vopsite.. mie imi par foarte vulgare (nici nu pot exprima ce-mi vine in minte cand vad unghii rosii). Etc... (Referitor la Ana cu treining.. :), nu am nici un fel de treining.. dar l-as l-as purta, nu vad problema. Eu port tocuri inalte, la dorinta sotului, am parul lung si frumos aranjat zilnic, am si rochia vaporoasa cand ies cu sotul, am parfumuri de nisa.. si o tona de frustrare pt ca nu vad in ce fel astfel de lucruri ma reprezinta, mi se par absurde.. si o ocean de dezamagire sa vad ca sunt importante pentru cei din jurul meu) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 18:06:20 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 17:32:06 |
La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 17:05:03 |
|