Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2012, 22:25:19
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Exclamation Africa: uciderea invizibilă a creștinilor

Națiunile Unite nu fac nimic, lumea e tăcută și cei mai mulți dintre occidentali știu puțin despre Africa sau deloc. Scopul este crearea unui continent african islamic. Creștinii trebuie uciși sau expulzați. Există concepții radicale islamiste care privesc America și Europa ca fiind continente creștine, Asia este mixtă hindu-islamico-budistă, iar Africa trebuie să devină un continent al islamului.
Din Nigeria până în Sudan, intenția este evident: Odium Fidei se ridică: războiul religiilor. Un genocid care a fost imortalizat nu de filmul „Out of Africa” al lui Sydney Pollack, ci de satul nigerian Dogo Nahawa, unde islamiștii, înarmași cu săbii, au ucis 300 de creștini, în marea lor majoritate femei și copii. Laureatul nigerian al premiului Nobel pentru Literatură, Wole Soyinka, i-a numit: „măcelarii din Nigeria”.
Este un genocid invizibil care ucide tăcut mii de creștini. Philip Jenkins, un expert al creștinismului în Nigeria, vorbește despre coliziunea dintre musulmani și creștini în Nigeria, cea mai mare țară a Africii, lider mondial în petrol, unde cele două religii își impart cele două jumătăți demografice.
Cucerirea islamică a Africii a început în secolul al 7-lea, când Omeyazii s-au răspândit în tot sudul Mediteranei, care a fost bizantin. Dar în adâncul Africii credința lui Mahomed nu a trecut de Cornul Africii timp de multe secole. Gambia, Senegal și Mauritania sunt deja 90% islamizate. Acum însă islamizarea nu se mai practică cu armate puternice, ci cu intimidare, discriminare, ucidere tăcută. Proiectul islamic urmărește să cheme la rugăciune „adan” pe toți africanii de la minaretele libiene până la Moscheea Juma din Africa de Sud. În 3 ianuarie cei 80 de milioane de creștini din Nigeria au primit un ultimatum: „Aveți trei zile să plecați sau veți muri”.
Pentru a vedea extensia tragică a acestui fenomen, să spunem că din 2001, numai în Nigeria au fost uciși pentru credința lor 13750 de creștini.

Sursa: www.persecution.org

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O hotararea noua publicata pe www.basilica.ro mihailt Generalitati 6 14.01.2011 22:11:54
Activitatile saptamanii la Centrul de Formare si Consiliere fragmente Stiri, actualitati, anunturi 0 13.09.2010 09:25:35
Centrul Academic International Eminescu ( 121 de ani in eternitate ) cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 14.06.2010 17:59:31
Am noutati: cred ca stiu cine e NOI mq Generalitati 19 02.09.2009 13:54:01
Noutati uimitoare la Altermedia!Tesla a fost roman!Parol! mihailt Generalitati 3 21.05.2009 21:43:39