![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum e ceva mai bine. Am reinceput sa iau Coaxil - antidepresiv si Rivotril - pentru atacuri de panica. Pentru moment ma simt excelent. A fost si greseala mea ca am intrerupt medicatia, dar ma durea fierea sau ficatul de atatia ani de cand inghit la medicamente.
Am vazut in prospectul de la Coaxil ca daca intrerupi tratamentul brusc (ceea ce eu am facut) poti avea ganduri sau tentative de suicid. Acum simt din nou ca am energie si nu imi mai vine sa lancezesc. E incredibil cum o substanta te poate face sa functionezi la parametrii normali, macar si pe moment. Trebuie sa maresc treptat doza, sa ajung la 3 pe zi, dar trebuie sa iau si ceva de somn ca antidepresivele astea iti dau prea multa energie, iti taie toata frica, dar nu mai poti dormi, devii agitat si iti vine sa razi fara motiv. Plus Rivotril de 2 ori plus somniferul ajung iarasi la 6-7 sau chiar 8 pastile pe zi. Dar macar sa fie bine. Dupa 6 luni imi face iarasi o evaluare a starii si decide daca imi mareste doza sau imi schimba tratamentul. Sper sa nu mai fie o alta nenumarata dezamagire. Am schimbat la tratamente de vreo 8 ani de zile si in final tot acolo am ajuns. Cred ca ideea nu e rea cu statul o perioada in mediul natural, cu conditia sa urmez si tratamentul (dar nu la dozele pe care le prescrie medicul, ca te blegeste de tot, nu mai esti bun de nimic, esti ca o leguma). Oricum,e bine ca macar pe moment ma simt bine, echilibrat, relaxat, nu mai urasc pe nimeni si nimic, ba sunt chiar euforic si nu mai vad totul negru. Problema e ca dupa un timp se obisnuieste creierul si corpul cu el si trebuie doze din ce in ce mai mari sau medicamente si mai puternice cu efecte secundare groaznice (iti tremura mainile etc). Doar am inceput sa cunosc mersul lucrurilor si nu imi fac prea mari sperante ca mai fac minuni tratamentele. Dar macar pe moment parca nu mai simt cat de oribila poate fi existenta umana. Si e bine! Macar pe moment. Iar acum cand sunt in starea asta mai buna parca si pot sa ma rog. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Aproape de noi - copii cu deficiente | cristina2012 | Umanitare | 9 | 18.07.2012 13:53:11 |
Departe si aproape de Dumnezeu | tatolivia | Intrebari utilizatori | 0 | 12.05.2012 18:05:14 |
Iertarea de aproape contradictorie Matei 18 cu 15-17 | Radu32 | Despre Sfanta Scriptura | 23 | 06.08.2010 09:38:13 |
Iadul este atat de aproape de noi! | Ioan_Ciobota | Generalitati | 15 | 20.04.2008 18:33:21 |
|