![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma opresc aici, n-are sens sa continuam acest dialog al surzilor.Noi (marea majoritate a crestinilor) nu respectam traditia cultica iudaica, ci identitatea cultica crestina, formata in timp. Citat:
Last edited by ioanna; 10.05.2012 at 14:07:02. |
|
|||
|
|||
![]()
ioana daca din anumite motive ti o zi nu-i o problema dar daca o impui ca si o conditie deja e o problema.adevarul e prea simplu ca si in cazul mantuirii de aceea e ocolit de intelepti.. dar am mai postat mesajul acesta dar nu-i luat in seama acum il trec petru tine si ma rog Domnului sa-l intelegi ca-i atat de simplu.....foarte simplu... si n-ar mai fi atata dezbatere Romani 14:5
Unul socotește o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. indiferent de ceea ce afirmam sau incercam sa dovedim ramane totusi cuvantul sfant care da libertatea fiecaruia personal sa creada o zi mai deosebita decat alta,asta arata ca orice zi ai tine, asta nu-i o davada neaparat de credinciosie ci doar o incredintare a mintii noastre.domnul sa ne ajute sa intelegem biblia si inca un cuvant care arata cu tarie ca noul testament adica cuvintele Domnului Isus au autoritate fata de cuvantul legii din vechiul testament,asta in cazul in care nu coincid"" ev.IOAN vers 17 căci Legea a fost dată prin Moise, dar harul și adevărul au venit prin Isus Hristos.""" adevarul si harul sunt noua lege CE consideri tu mai important, legea lui Moise sau Cuvintele Domnului Isus??citeste te rog cu bunavointa si m-as bucura si ca cei de la adventisti sa cugete.Duhul Domnului mi-a dat pece c |
|
|||
|
|||
![]()
pun si eu o intrebare: anulam cele 10 porunci?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai cum iti poate trece prin minte o asa intrebare...si cum ai ajuns sa o gandesti la modul asta?
|
|||
|
|||
![]()
Ioana daca din anumite motive tii o zi nu-i o problema dar daca o impui ca si o conditie deja e o problema.adevarul e prea simplu ca si in cazul mantuirii de aceea e ocolit de intelepti.. dar am mai postat mesajul acesta dar nu-i luat in seama acum il trec petru tine si ma rog Domnului sa-l intelegi ca-i atat de simplu.....foarte simplu... si n-ar mai fi atata dezbatere Romani 14:5
Unul socotește o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. indiferent de ceea ce afirmam sau incercam sa dovedim ramane totusi cuvantul sfant care da libertatea fiecaruia personal sa creada o zi mai deosebita decat alta,asta arata ca orice zi ai tine, asta nu-i o davada neaparat de credinciosie ci doar o incredintare a mintii noastre.domnul sa ne ajute sa intelegem biblia si inca un cuvant care arata cu tarie ca noul testament adica cuvintele Domnului Isus au autoritate fata de cuvantul legii din vechiul testament,asta in cazul in care nu coincid"" ev.IOAN vers 17 căci Legea a fost dată prin Moise, dar harul și adevărul au venit prin Isus Hristos.""" adevarul si harul sunt noua lege CE consideri tu mai important, legea lui Moise sau Cuvintele Domnului Isus??citeste te rog cu bunavointa si m-as bucura si ca cei de la adventisti sa cugete.Duhul Domnului mi-a dat pace ca am inteles cuvantul dar acum trebuie sa ma straduiesc sa-l implinesc DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE |
|
|||
|
|||
![]()
scuze ev dupa IOAN cap 1 vers 17 căci Legea a fost dată prin Moise, dar harul și adevărul au venit prin Isus Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
si ce zici, poruncile nu trebuie sa le mai tinem?
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred nu zic ,ce zice cuvantul sfant, dar tu daca nu vrei sa intelegi nu vei intelege .Domnul sa te ajute sa vezi dar numai daca vrei te va ajuta...daca pui deasupra cuvintele lui Moise fata de a Domnului Isus nu vei putea niciodata pricepe ca-i imposibil.eu nu zic nimic de lege eu il cred pe Isus mai mult decat pe Moise si am capatat mantuirea de la Isus nu ca tin o lege sau apartin unei religii,te rog fi deschis la inima.versete sunt multe dar nu e cazul .problema e pe cine crezi.N-a zis Domnul in vechiul testament ca va veni unul de care trebuie sa asculte?mai mare ca Moise?evreii ca popor au ramas la Moise. mantuirea e personala nu nationala sau cultica gandeste-te la lucrul acesta
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Ziua de odihnă din "tradiția" lui Dumnezeu, doamnă! Căci căsătoria și sabatul sunt singurele instituții divine ce le-am moștenit dintr-un Eden neîntinat de păcat. Or tocmai aceste două "Sfinte Tradiții" sunt astăzi împroșcate cu noroi de diavol până acolo ca să-ți fie rușine dacă ai o căsătorie normală și o zi de odihnă conformă Scripturii. Au ajuns oamenii ne-normali (homosexualii) și majoritarii duminicali să te arate batjocoritori cu degetul! Într-o astfel de lume am ajuns să trăim! Doamnă, am spus-o și mai repet: singurul deținător al adevărului absolut este Dumnezeu (Ioan 14,6), de aceea noi Îl credem pe cuvânt și prin Cuvânt. Citat:
![]() Deoarece duminina nu este nici ziua a șaptea, nici ziua de odihnă a Domnului, putem spune ! Citat:
Citat:
Haideți doamnă, nu mai repetați acest neadevăr! Dumneavoastră păziți duminica, nu sabatul (sâmbăta). Dumneavoastră păziți Învierea [Domnului], nu odihna (shabbath) Lui! Citat:
Pe de altă parte doamnă, noi nu avem nevoie nici de calendar, nici de ceas pentru a păzi singura zi poruncită de Domnul: sâmbăta. Trebuie doar să "ne aducem aminte" (Ieșirea 20,8) a numărăm din șapte-n șapte, iar a șaptea începe când asfințește soarele. Simplu, natural, dar mai ales... biblic! Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() Last edited by osutafaraunu; 10.05.2012 at 18:12:48. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=osutafaraunu;444535] Ba nu înțelegeți deloc! Nu sunteți nici psihologul meu, nici psihiatrul de familie (după cum ne tâmpesc vremurile ce le trăim, va fi nevoie ca pe lângă generaliști și stomatologi de familie să avem și psihiatri de familie), pe de altă parte cu toții suntem în căutarea certitudinilor, există doar cîteva tipologii umane ce se complac a trăi într-o permanentă ceață spirituală...
OSUTAUNU Domnul sa te binecuvanteze sa cauti sa capeti viata.Domnul nu ne forteaza sa intelegem daca noi nu vrem.omul mantuit e un om liber de religie.nu e legat de traditii,obiceiuri si daca vrea pacatuieste,intelegi?nimic nu-l retine...doar ca nu vrea.nu se aplica nu am voie aia sau aialalta ci am voie sa fac ce vreau si atunci iti poti preda viata Domnului si sa faci ce zice El si numai El.pocainta e schimbarea mintii nu observi ca nu se leaga invatatura cultului tau?ti-e frica sa gandesti singur?ne putem ruga pentru asta.e o postare mai sus citeste-o te rog sa nu ma mai repet.stiu ca la nivel mondial cultele cauta punti de legatura si orice forma de extremism va fi scoasa in afara legii.Iti zic adevarul.poti sa-l ignori sau poti sa cauti mai departe sa-l intelegi.citeste te rog postarea si vezi care-i cuvantul ce trebuie crezut,aplicat in viata,si cu care trebuie sa ne hranim zi de zi sa ni-i se-ntareasca credinta care ne mantuieste |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 19.03.2009 16:15:31 |
|