![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi era alianța DA și PSD avea alianță electorală cu PC... deci e clar, poporul votase dreapta în proporție de 57% dacă UDMR e și el de dreapta, iar PC-ul și el se vrea de dreapta, deci 60%... Căci politicienii corupți nu susțineau că se vor alia cu PSD-ul, ci doar în ascuns făceau jocurile băieților deștepți și a privilegiaților și specialilor... Deci nu te fă că ai uitat realitatea, că degeaba râzi că nu ai dreptate! Abea acum e pe față alianța BA, cuplajul extremei stânga-dreapta, comunist-masonică, USLașii trădători de neam și de țară și de rege, și nu sunt probați ei în alegeri ci doar s-au plăcut din minteres, au dat lovitură de parlament și s-au erijat la merite și la bani. Nu vă e clar? Deci dragul meu pișicher, tu râzi degeaba!.. tocmai de 10 mai, păi dacă nu era Boc și Băsescu, așa ne sfârtecau rușii cu austoungaria și cu turcii de nu ne vedeam dacă intram în incapacitate de plată. Norocul nostru a fost credința lui Ciorbea și a lui Boc... păcat că pe primul l-au cumpărat băștile roșii. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 14:22:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tu te-ai dus si ai votat cu Basescu si cu partidul lui in 2008 nu cu Alianta DA. Basescu al tau a vrut sa distruga PNL. Credinta lui Boc in draci sau care credinta ? Omul ala si stapanul lui au omorat oameni prin prostiile pe care le-au facut. |
|
|||
|
|||
![]()
Adica ce-a ajuns adevarul. Individul care-l uraste si jigneste pe rege de fapt ii vrea binele.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
PDL a condamnat comunismul și a trecut de partea Adevărului pe când viclenii USLași au făcut viceversa și au dorit să distrugă PDL-ul încă de pe vremea lui Năstase... așa că nu Băsescu a vrut să distrugă PNL-ul ci corupții patronați de Patriciu, Iliescu, Isărescu, Vântu, și ceilalți mafioți pentru care partidele fac paravan ca instanțele să nu-i bage la răcoare, acolo unde le este locul. Citat:
Da, devine adevăr închipuit doar în cretinii care de frică sau pentru o mită și o ispită pun botul cu credulitate că cică chiar Ponta și Iliescu și Antonescu sunt salvatorii României... Păi dacă nu făcea Ciorbea și Remeș și Boc și Băsescu ceea ce trebuia pentru țară ce vă mai dădea Isărescu și băștile roșii de prădători? V-au dat praful de pe tobă și au distrus toată țara și tu te cerți cu mine că cică eu spun prostii? Ce-i în capul vostru? V-am zis, terminați cu râsul și batjocura și dezlipiți-vă de buruienile roșii! Scoateți neghina din inimă până nu e prea târziu și cântați cu mine uite așa. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 15:27:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca e bine sa te duci pe la Udrea sau Basescu sa le arati ce scrii .Poate faci niste bani.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Subscriu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Busola arată nordul din pricina că stelele din nord se învârt în jurul stelei polare iar cele din sud viceversa în jurul centrului ceresc sudic unde nu este nici-o stea vizibilă, și astfel dacă ținem seama de bobinele ce se formeză, în care stelele ar forma curenții din fire, rezultă un câmp magnetic ceresc pe care îl sesizăm noi cu busola. Pe axa stelei nordului, axa stelei polare, vin deci liniile de câmp magnetic perpendicular pe pământ și pe axa polului sudic ceresc ele pleacă perpendicular pe pământ și deci e simbolizat cu negru, nu se vede că ar fi vre-o stea fixă luminoasă ci e un punct negru... Iată deci explicația câmpului electro-magnetic sesizat de oriunde de pe pământ, el nu aparține pământului semisferic de jos ci cerului și nu se datoreza miezului pământului glob sau lavei sau altor lucruri din miezul pământului căci nu există niciun glob și niciun miez, ci magnetismul terestru se datorează proprietăților feromagnetice ale minereurilor din pământ astfel că prin ele și prin spațiu se manifestă electro-magnetismul ceresc produs de stelele care în nord se rotesc în jurul stelei polare iar în sud în jurul centrului ceresc sudic unde nu există nicio stea vizibilă. Ceea ce învățăm noi la fizică nu este altceva decât ceea ce era demult scris pe cer și construit și mergea foarte frumos. Mă mir că nu mi-am dat seama până acuma. E clar că e un dar. Cât era de simplu... și nimeni nu și-a dat seama. Doar copiiilor le dă Domnul căci de înțelepți ascunde Domnul Tainele Creației. Deci vezi dumneata cum ne-a plătit Cel prea Înalt? M-a făcut foarte fericit căci am aflat taina creației și asta numai din pricina fraților cu care discutam, căci Domnul ne iubește și ne împărtășește ceea ce căutăm. Deci plata mea este de la Dumnezeu, este cu El și de la El o primesc... Și cu ce m-ar putea plăti pe mine gLumea?.. când Hristos ne dă viață și înviere și veșnicie și frățietate și bucurie și mai ales cumințenie și sfințenie, deci de ce credeți voi că scriu aici plătit... ca să sprijin necredința sau scaunele cele înalte și prea lacome ale unora sau altora dintre mincinoși și hoți și vicleneși? Eu vorbesc și scriu despre Dreptate și Adevăr, căci El este atât de chinuit de câtre toți hoții și tâlharii care se erijază la putere și se auto-emană la merite călcând în picioare democrația și voința poporului exprimată prin referendum validat că pe rege l-au marginalizat... iar dacă ne amintim de senatori, păi ce să mai vorbim de ei cu legea lor electorală care exclude independenții și maximizează șansele partidelor grase și a parlamentarilor fosile și dinozauri călcând în picioare voința poporului exprimată la referendum (unicameral și 300 de aleși). Și ce-mi pasă mie de nebunii care vor să persiste în nebuniile lor? Ce-mi pasă de băștile roșii și proz? Se va prăbușii constituția pe ei, căci ei au pus-o la cale și ei sunt primii care nu o respectă. Au dat lovitură de stat, de parlament și de guvern... mă mir că nu vă sesizați! Last edited by vsovivi; 11.05.2012 at 15:38:25. |
|
||||
|
||||
![]()
La cati crestini sunt aici , la acest subiect , sincer am crezut ca am gresit forumul...
Doame ajuta si iertati fratilor !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-ai greșit forumul că aici se spune Dreptatea pe față... cu condiția să nu ai minterese asunse și perverse... poftele alea infidele ale buruienilor roșii care după ce vă păcălesc vă dau câte o bască furată de pe la străjerii regelui soare și după ce apoi în ascuns au vopsit-o ca pe ouăle de Paște, vă ajută să o pune-ți pe capul credul și entuziasmat și vă cheamă prin piețe ca să vă făliți împreună cu ei că sunteți și voi USLași doborâtori de guvernele cele mai oneste și apoi vă învață dându-vă lecții ca să fiți populiști ipocriți așa ca ei adică mari prădători de țară ce-și taie craca de sub picioare ca să pozeze în victime, revoltați și foarte supărați pe hoții de PDL-iști, pe Roberta, pe Elena, și mai ales pe Băsescu și pe Ungureanu, de ce primul e dictator ales de 3 ori de popor și al doilea de ce are nume de ungur desemnat prin telefon... păi nu v-ați gândit că Ungaria are numele primit de la români?.. Nu v-ați gâdit că cine i-a botezat pe ei a fost un român de-a lui Dumnezeu? Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 16:02:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Hai să vedeți și voi cine sunt ridicolii incompetenți și de râsul gLumii așa cum făceau ei mereu pe alții, păi uite aici cum au copiat o lucrare greșită care a apărut din greșală pe internet! E clar un plagiat al unor lucrări pe care chiar autorii le recunosc singuri că sunt cu greșeli, că sunt greșite!
Acuma liderii marionetă ai USL pot să-și dea valoarea pe care o merită, adică de broscoi cu ochii roșii!.. poate vă mai aduceți aminte de culoarea PSD-ului anterioară, a miliției și securității patronată de Iliescu-Năstase și de PNL-ul lui Patriciu, făcut după culoarea verde a banilor murdari. Deci guvernul impostorilor care au dat lovitură de parlament ca să-și scape de justiție președinții de onoare și liderii camuflați, nu e numai penal, imoral, penibil și mafiot și al peștilor negociatori ce au cumpărat prin mită și șantaj curvele parlamentare dar iată că e și cel mai ridicol guvern posibil, au confiscat banii ce mergeau pe cofinanțări ale proiectelor din fonduri de la UE, și deci se vede cum în 2-3 zile a depășit în tâmpenii și cele mai optimiste pronosticuri PDL-iste. Mă întreb ce vor mai face până Duminică, fiindcă iată că mai sunt încă 2 zile bune să-și demonstreze valoarea. ![]() Iată că a mai trecut o oră și iar a făcut-o lată... a început să taie din bani, nu le dă înapoi pensionarilor decât primele 3 tranșe, pe trei luni. Păi nu susțineau sus și tare că ei nu au emoții ca Ungureanu? Au aterizat direct unde merită: ''Cine sapă groapa altuia el cade în ea'' negreșit! Aveți grijă să n-o pățiți și voi... Nu cumva să vă preschimbați din prinți înapoi în broscoi... că n-o să vă pupe nici dracu' darmite prințesa. Last edited by vsovivi; 10.05.2012 at 17:10:16. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|