Citat:
În prealabil postat de nicolae44
OSUTAUNU Domnul sa te binecuvanteze sa cauti sa capeti viata.Domnul nu ne forteaza sa intelegem daca noi nu vrem.omul mantuit e un om liber de religie.nu e legat de traditii,obiceiuri si daca vrea pacatuieste,intelegi?nimic nu-l retine...doar ca nu vrea.nu se aplica nu am voie aia sau aialalta ci am voie sa fac ce vreau si atunci iti poti preda viata Domnului si sa faci ce zice El si numai El.pocainta e schimbarea mintii nu observi ca nu se leaga invatatura cultului tau?ti-e frica sa gandesti singur?
|
Frate Nicolae, fac tot ce pot ca încredințarea mea să fie legată de învățătura lui Hristos și nu a unui anumit cult. Dacă "
învățătura cultului meu" va veni în contradicție cu învățătura Scripturii și cu practica lui Hristos aș părăsi-o, așa cum am părăsit și Biserica Ortodoxă. Schimbarea am făcut-o de dragul lui Hristos, nu legat de o tradiție, nu de mediul în care m-am născut, nu de ce mi-a spus tata (el era încă ortodox când m-am botezat la adventiști).
Ontopic: Sunt de mai bine de trei ani pe acest forum, dar frații ortodocși nu au reușit încă să-mi arate în Scriptură că Hristos ar fi poruncit ținerea duminicii ca zi de odihnă și cult, ori măcar ca zi în onoarea Învierii. Tu ai mai avea nădejde după atâta amar de vreme ca să se găsească un asemenea verset, oricâtă răbdare și "
îndelungă răbdare" ai experimenta? Spune drept.