![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doriti-le,ca un bun crestin,cum sustineti ca sunteti, oamenilor, sa se vada in viata de aici, si abia apoi in cea de...dincolo ! sa va ajute Domnul sa gasiti calea cea luminoasa ! |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...anda-sodomiei/
"Uniunea Europeană se osărduiește să dezrădăcineze tot ce a fost vechi si să „modernizeze” toata omenirea. Conducerea Uniunii Europene lucrează expres ca să-și îndeplinească dorințele sale, face propagandă ca să vină Antihrist mai degrabă. Asta vor să facă – tot ce-i bun să sfărâme, ca să fie ce zic ei, ce vor ei. Vor satanele să te înscrie în Comunitatea Europeană și după aceea să-ți dea europeanu’ să mănânci ce vrei. Tu nu mai ești stăpân în țara ta, nu ești. Ei, o luat ei proporții, de-acuma na… ce să-i faci? Răbdare trebuie, răbdare. Răbdare și, dacă vom fi aproape de Dumnezeu, ferice de noi că am trait. Dar, dacă te dai după dânșii, asta-i pieirea. (septembrie 1999). Am scăpat de comuniști, de ateismul lor, dar cei de acuma, europenii, sunt și mai înfricoșați. Da. Vezi, timpurile-s grele. Cine va mai trăi va vedea că cei din Uniunea Europeană au acuma ca scop, la două mii de ani după Hristos, să schimbe cu totul omenirea. Adică nu-i vorbă de credință sub nici un motiv. Uniunea asta Europeană vrea ca să nu mai fia granițe, să nu mai fie Grecia și România și cutare. Toți europeni! Dar n-o să reușească în felul ăsta. Că vezi, câte războaie!… cu NATO, după cum au făcut în Serbia. Da’ ce-o rezolvat în Serbia? Numai au omorât omenirea desăvârșit și problemele tot așa au rămas. Și-acuma se luptă sârbii cu albanezii. Albanezii fac urgii… Acolo se putea face pace după adevăr, nu cum vroiau neîndumnezeiții ăștia, NATO, țările astea ateiste… Dar cu Ardealul o să fie – cine va mai trăi va vedea -, o să fie mare tulburare cu ungurii, că cer autonomie ungurii. Ei au și propagandă mare în America, cum au avut și albanezii. De acolo vine toată răutatea. De aceea s-a făcut atâta tulburare aici, că au avut propagandă mare și prin ziare și prin oamenii lor. Ei, ce să zici? Vezi, s-a luat pacea de pe pământ fiindcă oamenii s-o depărtat de Dumnezeu și ascultă de ispititorul. Egoismul! (septembrie 1999)" Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 13:33:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Corect, ungurii sunt de vină ! Doamne, ce țară ar fi fost România, fără unguri !
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai spus asta (ceea ce e boldat) cu cateva pagini mai in fata.
Oricum configuratia geo-politica se schimba in jurul nostru, pana si ungurii se reorienteaza tot spre est... http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-south-stream/ si chiar daca au fost alegeri de curand, avand in vedere implicatiile economice si strategice, la care se adauga pragmatismul lor binecunoscut si binevenit pentru ei, se va pastra reorientarea, mai ales ca si noul presedinte apartine aceluiasi partid, asemenea premierului. Ortodocsii strang randurile: Rusia, Bulgaria, Muntele Athos -deocamdata- si poporul grec, urmeaza cred Serbia. Chiar daca aceasta lucrare se face prin intermediul politicii, a intereselor economice si politice -pare-se ca alta cale nu-i acum-, n-ar fi prima data in istorie cand credinta renaste din lucruri lumesti. Dar noi? Noi, incotro? Noi, cu cine? Nu ne-am lamurit ce-am primit din vest? Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 18:28:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Noi nu trebuie sa demonizam Uniunea Europeana !!!
Aceasta idee este sadita perfid, de catre dusmanii Uniunii, de catre Imperiul rosu al Raului de la Rasarit,care s-ar bucura ca sa aiba in jur, numai tari atomizate si minuscule, pe care sa le poata stapani si jefui fara mila !!! Pacatul cel ,mare e, ca nu ar trebui aici sa amestecam religia ortodoxa,insa Imperiul Rosu, mama ateismului,si a daramatorilor de biserici, se slujeste de ideea pan-ortodoxismului, pentru a-si promova in mod josnic interesele geo-politice !!! Nu trebuie sa ne lasam sedusi de vorbaria mieroasa a fiarei !!! Anticristul de la Rasarit, numai atat asteapta, sa puna iara laba pe tarisoare mici !!! Da, sa nu fie nici o UE, sa fie doar tarisoare micute si slabe in jur !!! Asa ne place ! Tot ce e micut este de la natura frumos !!! |
|
||||
|
||||
![]()
UE ,n-o fi raiul pe pamant, dar in ciuda scaderilor multe si marunte, macar ne apara de lucruri infinit mai rele !!!
Nu e adevarat ,ca si-ar propune sa,elimine credinta !!! Putem vedea foarte bine in jurul nostru ca toata lumea e libera sa frecventeze orice religie vrea !!! |
|
|||
|
|||
![]()
""Intrebare: Parinte, exista astazi o intensa mediatizare in Romania, care vrea sa impuna faptul ca nu exista salvare decat integrandu-ne in Uniunea Europeana. Cum trebuie sa se raporteze un crestin ortodox in aceasta problema?
Arhim. Efrem: Politicienii, desigur, gandesc ca pentru rezolvarea problemelor economice singura solutie este integrarea in Uniunea Europeana. Insa noi vedem acum, cu experienta din tara noastra, Grecia, ca pentru noi aceasta integrare nu a avut efecte pozitive in viata duhovniceasca. Poate ca Grecia s-a folosit economic [se vede acum prea bine ca dimpotriva, n.n.], dar din punct de vedere duhovnicesc, grecii s-au indepartat de Traditie."" valabil si pentru noi. http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...u-manastirile/ http://www.razbointrucuvant.ro/2011/...it-macht-frei/ ""Ca suntem sub un regim de suzeranitate este deja oficializat. Nu doar prin dominatia economica, ci acum si prin regula bugetara de a trimite bugetul national, INAINTE de a fi votat in Parlament, catre Comisia Europeana. Votarea bugetului de parlamentul national este o regula minimala, de baza, a democratiei reprezentative. Daca bugetul e controlat de o instanta externa, inseamna ca nu mai suntem suverani si nici o democratie reala – ci suntem o simpla colonie a unui imperiu. Acum, a imperiului european. In fine, bataia de joc fata de tarile sarace obligate la imprumuturi pentru a-si plati… imprumuturile, cum suntem noi, este si obligarea tarilor non-euro sa participe la finantarea FMI cu 50 miliarde euro."" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va recomand sa cititi articole de presa (valabile!) despre cauzele crizei din Grecia... cu astia de-acum, in cel mult 2 ani acolo vom ajunge si noi... Tariceanu a demonstrat ca stie sa ... dea! Si nu numai.... ma intrebam cine va fi initiat si cine va fi votat legea care i-a transformat pe unii securisti/socrii, unchi si tati in pensionari de lux???? (un exemplu doar.... si multe asemanatoare sunt pe care nu le stiu/stim) Dar... Doamne fereste-ne! Asa cum bine spunea aici cineva: sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa nu-i lase sa ne batjocoreasca la nesfarsit! Doamne, ajuta! Sa ma iertati!... este parerea mea, n-am vrut sa combat pe nimeni! |
|
||||
|
||||
![]()
Faptul că acest topic a ajuns la 20 de pagini, mie îmi arată că majoritatea românilor nu s-au vindecat încă de iluzia democrației și de nebunia politicii.
Chiar credeți că are importanță că gașca ce conduce este din PDL sau din PSD sau mai știu eu de unde ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|