![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://anatolbasarab.me/2011/07/25/m...pragul-mortii/ http://www.razbointrucuvant.ro/2012/...duhului-sfant/ ""Întrebare: Ce parere aveti despre francmasonerie? Are legaturi cu Biserica Ortodoxa? Arhim. Efrem: Masoneria este o alta religie, de aceea trebuie combatuta! Masonii, pentru a-i influenta pe altii, zic: „Stiti, si noi suntem crestini si facem acte filantropice“, insa toate acestea sunt minciuni. De aceea Biserica a tiparit foarte multe carti despre masonerie si trebuie sa le cititi pentru a fi in cunostinta de cauza si a-i putea combate. Cel care este membru activ al masoneriei este luptator impotriva harului Duhului Sfant!"" ............ ""- Bine, Parinte, dar toti conducatorii politici sunt masoni? Ce se va intampla? Unde se va gasi cineva bun? - Acum problema nu e cine este sau cine nu este, ci daca exista vreunul care nu crede asa de mult in masonerie. Astazi ca sa devina cineva prim-ministru trebuie sa fie mason. Sa le dea Dumnezeu pocainta si sa-i ia… Sa iasa altii noi. Macabei“."" (Din: Atanasie Rakovalis, Parintele Paisie mi-a spus, Ed. Evanghelismos, Bucuresti, 2006) Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 23:23:16. |
|
|
||||
|
||||
|
Masoneria a contribuit la nasterea si promovarea unor revolutii,menite sa redea demnitatea sociala claselor exploatate, aflate pe nivelul cel mai de jos al subjugarii !!!
Ce e rau in asta ??? A fost rea revolutia franceza din 1789 ??? Care a adus agalitatea si fraternitatea intre clase sociale ??? A fost rea revolutia de la 1848,care a daramat imperiile in favoarea afirmarii identitatii nationale ??? Marele filosof german, Georg Wilhelem Fridrich Hegel, spunea ca istoria este mersul lui Dumnezeu prin lume !!! Daca asa stau lucrurile, eu cred, ca in ciuda demonizarii masoneriei, candva poate drumurile ei si ale lui Dumnezeu s-au intalnit, pentru a merge o bucata de timp impreuna in vederea realizarii unor proiecte marete !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
La revolutia franceza nu sunt sigur, tu ce zici? http://en.wikipedia.org/wiki/Cult_of_reason http://en.wikipedia.org/wiki/Dechris...nch_Revolution
|
|||
|
|||
|
Citat:
Gata am vazut ca ala e. Personal cred ca nu e cea mai buna sursa de informatii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
marturisirea respectiva este postata in mai multe site-uri Last edited by Adriana Cluj; 11.05.2012 at 23:38:47. |
|
|
|||
|
|||
|
"Idealismul umanitar este ceea ce rămâne din creștinism atunci când adevărul său specific s-a evaporat. Este singurul temei al unirii creștinilor cu necreștinii, căci, deși provine din creștinism și își trage coloratura specifică din învățătura creștină, el se adresează oricui crede în primul rând în om și în fericirea pământească.
Oricine primește această învățătură poate citi în ea propria părere. Creștinii pot afla în ea latura pământească a unei învățături care, în plinătatea ei, vorbește și despre Cer; necreștinii pot afla în ea o învățătură despre om și despre o „realitate mai înaltă”, ce nu încalcă propriile idei despre ceea ce se află mai presus de om și în afara lumii acesteia; iar anticreștinii pot afla în ea expresia înțelepciunii universale, singura care împlinește nevoile religioase ale omului. Acesta poate fi așadar chipul umanismului universal, pe care orice „om de bun simț” îl poate accepta, fără a primi și adevărata credință creștină din care a izvorât el. " Cred ca citatul este din Seraphim Rose si este adevarat. Umanismul desi este foarte seducator tine omul legat de valorile lumii acesteia si este o mare minciuna. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Acuma, ce sa zic, dumneata crezi ce vrei, alegerea iti apartine.
Nu spun eu.... http://www.youtube.com/watch?v=0Tgk7YH5PyM Last edited by Adriana Cluj; 12.05.2012 at 13:28:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Oamenii nu inteleg capcana asta fenomenala pe care o introduce umanismul in gandirea lor.Cititi ce scrie Seraphim Rose pana intelegeti.E cea mai mare minciuna pentru ca il abandoneaza pe Dumnezeu si il ridica pe om pe locul lui Dumnezeu.Si ne tine legati de valorile lumii acesteia efemere in loc sa ne pregatim pentru viata adevarata.Distruge crestinismul si ii face pe oameni sa-si construiasca proprii dumnezei pe care-i fac sclavii gandirii lor "umaniste ".
Daca ati citi ce idei au oamenii obisnuiti din occident ati vedea ca e un dezastru din punct de vedere religios. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Bineinteles cu un ochi critic, dar m-am uitat pentru ca este bine sa-ti cunosti adversarul. Recunosc ca pe "numerologul " nu l-am putut urmari niciodata dar ii recunosc mutra si numele. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 14:28:48 |
| Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 16:37:16 |
| presedinte,guvern=masoni | mita100 | Generalitati | 12 | 03.12.2009 21:17:10 |
|
|