![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu afirma, dar o cred in tacere. Pai voi va alegeti pastorii in funtie de acest criteriu, daca vorbeste sau nu in limbi.
Daca vorbirea aceasta in limbi nu este ceva specific voua, de ce v-ati facut miscare separata de ceilalti de dinaintea voastra? Ca si voi sunteti o emanatie la o alta ... emanatie. Tot in 1 Cor.14 spune: "Urmăriți iubirea și râvniți la darurile duhovnicești,..". Oare ati urmarit iubirea cand v-ati desprins de cei de dinaintea voastra pentru a vorbi fara sa va intelegeti intre voi? Atat cat imi este dat, da! As fi foarte ipocrit sa te invit la ceva ce eu nu stiu cum este! Last edited by Illuminatu; 12.05.2012 at 01:10:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Si-atunci, voi de ce vorbiti in limbi amazono-amerindiene la adunarile voastre? Aveti printre voi amazoni sau amazoane, amerindieni sau amerindiene care au picat ca musca-n lapte in adunarea voastra?
Si au inteles ce le-ati spus "pe" limba lor? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sectantii cand au intalnit triburile le-au (re)evanghelizat cu carabina. Ti-aduci aminte? Iar faptul ca tu afirmi ca "sectantii" le-au invatat limbile si le-au format alfabetul dovedeste ca limbile vorbite de ei "in Duhul" nu erau limbile oamenilor din triburi care-i ascultau, asa-i? Si nu crezi ca este mai frumos sa inveti limba triburilor, sa le formezi alfabetul si sa le traduci Biblia? In loc sa le turui in fiecare zi aceleasi si aceleasi lucruri "pe" limba lor, fara ca macar propovaduitorii sectanti sa inteleaga ce vorbesc. Tu ce simti, care din cele 2 alternative este mai umana: sa le traduci Biblia si sa le formezi alfabetul sau sa le propovaduiesti intr-o limba pe care tu nu o cunosti, nu esti nici macar sigur ca este intr-adevar limba lor si, ca ceea ce le propovaduiesti este corect din punct de vedere politic sau nu? Greu de ales, nu-i asa? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 12.05.2012 at 08:06:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde ne oprim ? Are mare importanță acest lucru, fiindcă relația dintre "lex credendi" și "lex orandi" este biunivocă. Nu numai credința influențează modul ei de manifestare, dar și invers: modul de manifestare influențează însăși credința. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca pastorii sunt alesi daca vorbesc in limbi...o alta informatie dupa ureche. Vorbirea in limbi e mei importanta pentru ortodocsi decat pentru penticostali. Penticostalii stiu ca este cel mai mic dintre daruri. Hai sa ne intelegem: penticostalismul nu este o religie unitara, ci o miscare, o tendinta care arata ca oamenii care se numesc asa cred in darurile manifestate la Cincizecime. Insa nu-i poti analiza pe toti penticostalii la gramada; sunt de prea multe feluri. E ca si cum as vorbi eu de bisericile istorice la gramada; nu cred ca v-ar multumi. Asa ca daca tot doriti sa vorbiti de penticostali, definiti clar gruparea pe care o aveti in vedere. Dar doar daca vreti neaparat. Dupa cum ati vazut, eu am vorbit strict despre darul lui Dumnezeu, fara referire la vreun cult anume. Insa nu va pot strica placerea de a va lua de penticostali, desi e pagubos ca o faceti inainte de a studia darul... Ba este specifica, doar ca nu este conditie a mantuirii. Cititi va rog ce scriu, in general sunt atenta la cuvinte, cu mici scapari. Iar separarea nu este neaparat ceva rau, ci poate arata o diferenta de specific.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sau poate ca vorbirea in limbi a fost data cu alt scop? Uite asa invatam sa gandim...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, chiar asa, care este dupa parerea ta scopul vorbirii in limbi? |
|
|||
|
|||
![]()
"Multumesc lui Dumnezeu ca eu vorbesc in alte limbi mai mult decat voi toti." (1Cor.14:18)
Last edited by ucenic; 12.05.2012 at 23:33:12. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|