![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buna In primul rand trebuie inteles de ce s-a apucat de baut care este motivul ,fara indepartarea motivului alcoolicul se va intoarce din nou la alcool.alcoolul produce depresie ,este foarte perfid te scapa de gandurile negre pe moment dar te adinceste in depresie si mai mult sfatul meu este urmatorul 1 mers la un psihiatru care sa-i dea un tratament medicamentos si 2 mers neaparat la un psiholog aceste 2 lucruri il vor ajuta dar fara dorinta lui de a nu mai bea este destul de greu dar nu imposibil si 3 sa-si doreasca sa traiasca altfel se programeaza prin gandurile negre la autodistrugere (se simte vinovat de ceva si nu se poate ierta ?) si sa se roage la dumnezeu sa-l ierte sa-i marturiseasca ce are pe suflet si va fi alt om apoi . deobicei o deceptie foarte mare de indeamna spre auto distrugere am fost alcoolic si eu si stiu pe proria -mi piele ce inseamna consumul de alcool daca vrei sa vb pe subiectul asta poti sa-mi trimiti pe mail orice intrebare onettex@yahoo.com PS sa nu cumva sa incercati sa-l puneti la abstinenta ca poate muri din cauza sevrajului oprirea din bautura se face treptat sau cu ajutor medical daca a ajuns la dezalcoolizare ca a dorit acest lucru este un pas mare spe vindecare Last edited by Leir79; 12.05.2012 at 16:26:37. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
patima fumatului.... | Mtcrysty17 | Generalitati | 2 | 16.09.2011 22:17:03 |
Patima | ChEoPs | Generalitati | 13 | 27.06.2011 00:22:32 |
Despre betie - referiri biblice | patinina34 | Din Vechiul Testament | 9 | 31.05.2009 01:49:13 |
patima bauturii | alina_magura | Rugaciuni | 15 | 04.03.2008 13:44:00 |
patima? | stef_sumner | Generalitati | 74 | 13.06.2007 23:32:06 |
|