Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.05.2012, 19:28:19
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Andra,are dreptate Adriana..esti ruda cu omu?si chiar daca ai fi e o realitate indiferent de parerile noastre, si coloratura politica e doar pt ochelarii de soare pe care ni-i vand noua.Francmasonii nu sunt anti crestini ci sunt pentru unitatea religiilor,,,vezi vreo diferenta??Ion Tiriac e mormon am inteles, ca sefu F.M.I.Are vreun cuvant de spus oare in globalizarea economiei si a restului?Mugur Isarescu e guvernator pe viata ca e omul ocultei mondiale?finantele romanesti?si poate si cred sigur ca ei vor binele intr-un fel,sunt putini care comploteaza in mod direct si constient..totusi ne putem ruga pentru fiecare dintre ei sa fie luminati si se se dezlege din aceasta plasa.ar fi inlocuiti de altii daca ei s-ar dezice ca planul trebuie dus pana la capat.poate mai zic si minciuni ca zic de multi din istorie ca au fost francmasoni nu stiu Decebal ???SA NE IMPRESIONEZE..dar Dan Amedeo Lăzărescu e contemporan si a fost francmason, nu te supara chiar daca a avut multe calitati.
Reply With Quote
Vechi 12.05.2012, 20:06:55
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nicolae44 Vezi mesajul
Francmasonii nu sunt anti crestini ci sunt pentru unitatea religiilor,,,vezi vreo diferenta??
Care este diferenta ? Ce scop are unitatea religiilor ? Cum arata Dumnezeu dupa ce toate religiile sant unite ?
Reply With Quote
Vechi 12.05.2012, 21:53:05
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Care este diferenta ? Ce scop are unitatea religiilor ? Cum arata Dumnezeu dupa ce toate religiile sant unite ?
vor sa inabuse adevarul,si planul ecumenismului pasii facuti inspre unitate in diversitate au ajuns f.departe..scopul mascat e sa nu mai existe extremismul in forma care duce la sinucideri crime etc.si sa nu mai zici altui om ca nu are religia buna.ex.la noi in tara s-a costituit consiliul consultativ al cultelor la initiativa preafericitului Daniel.anul trecut si acum s-a elaborat statutul pe care inca n-am reusit sa-l citesc, nu stiu daca a aparut intre timp...scrie in scriptura ca duhurile de draci vor merge la mai marii pamantului sa-i pacaleasca si daca te uiti in orice domeniu in varf credinta simpla e ridicularizata.ce zice englezul ala care sta in scaun cu rotile.Marea majoritate a caselor regale europene spun ca se trag din vechi familii evreiesti cei mai multi, chiar din regele David, afirma printul Belgiei BERNARD parca.in mare scrie in scriptura ce se va intampla va fi o lume robotizata,demonizata.ex ne gandim cu placere la ceva adica visam cu ochii deschisi cum se zice,,,dar sunt aproape sa-ti bage in creier un ....nu stiu ce...si .imaginile dorite de tine sa-ti apara in creier ca si cum visezi. Eu cred ca va veni unul care se va da drept Isus ca persoana.si in cercurile crestine se vorbeste de revenirea vizibila a Domnului ,si va fi ,,dar intai va fi evenimentul acel numit rapire...francmasonii nu neaga existenta lui Dumnezeu nu-L neaga in mod fatis ,ci-l inlocuieste doar.anticrist stim ce-nseamna impotriva dar si inaintea Domnului.(am scris cam mult)dar cel mai important lucru e sa ne pregatim personal de plecarea de pe acest pamant caci restul o sa se intample si cu noi si fara noi.UN documentar fain poate l-ati vazut dar daca nu merita e de alex jones se numeste Endgame.Domnul sa ne ajute sa fim gata
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
presedinte,guvern=masoni mita100 Generalitati 12 03.12.2009 20:17:10