Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2012, 14:41:49
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

i
Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
acuma stiu de ce pe alt trend iti spuneam ca nu sunt "limpezi ale tale".chear tu ai dat raspunsul [lasa incet ca spune tot].spovedania ta va limpezii totul, facuta cum trebuie si cu cine trebuie in care vei spune si asa zisele tale glume[levitatie si poate mai sunt si altele], si nu crede ca magia este o joaca asa cum pare la inceput,totul simplu totul sigur.
Am comentat despre un caz concret, de care a intrebat userul, care nici nu s-a uitat la emisiune, nu despre GENERALITATI, despre magie in general.

Daca Cristian Gog ar fi putut intr-adevar sa citeasca ganduri, atunci ar fi spus din prima clipa cand a pasit pe scena:
- tu, ala din randul doi te gandesti la ….
- tu, Andi Moisescu te gandesti la ….
Evident ca nu poate! Aici intervine “arta mentalistului” de a crea un scenariu, prin ceea ce face pe scena, astfel incat oamenii, captivati de ceea ce vad, sa se gandeasca la ceva anume ce reiese din ceea ce el face, iar el ajunge in postura din care sa spuna ca a citit gandurile, fara ca ei sa stie ca de fapt au fost influentati sa se gandeasca la acel ceva prin ceea ce au vazut si ascultat.

A fi credincios nu inseamna a fi prost si ignorant, captiv al obsesiilor demonice imaginare.

@dumitrucelmare2000: "trucurile" prezentate in emisiune au fost explicate aici:http://www.libertatea.ro/detalii/art...ut-393859.html

P.S inca ceva, domnule Mihaila Alin, "levitatia" nu e o gluma de-a mea. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris, ai fi vazut ca l-am citat pe acest Cristian Gog, care i-a explicat bunicii sale, ca spectacolul de levitatie pe care i l-a oferit, nu e unul real, cum a crezut ea, ci a fost o iluzie. Deci, omul asta, nu e diavol, cum insinua Dumitrucelmare2000, ci e un "mincinos profesionist", ca sa spun asa, un showman.

Last edited by ioanna; 13.05.2012 at 15:04:35.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42