![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
i
Citat:
Daca Cristian Gog ar fi putut intr-adevar sa citeasca ganduri, atunci ar fi spus din prima clipa cand a pasit pe scena: - tu, ala din randul doi te gandesti la …. - tu, Andi Moisescu te gandesti la …. Evident ca nu poate! Aici intervine “arta mentalistului” de a crea un scenariu, prin ceea ce face pe scena, astfel incat oamenii, captivati de ceea ce vad, sa se gandeasca la ceva anume ce reiese din ceea ce el face, iar el ajunge in postura din care sa spuna ca a citit gandurile, fara ca ei sa stie ca de fapt au fost influentati sa se gandeasca la acel ceva prin ceea ce au vazut si ascultat. A fi credincios nu inseamna a fi prost si ignorant, captiv al obsesiilor demonice imaginare. @dumitrucelmare2000: "trucurile" prezentate in emisiune au fost explicate aici:http://www.libertatea.ro/detalii/art...ut-393859.html P.S inca ceva, domnule Mihaila Alin, "levitatia" nu e o gluma de-a mea. Daca ai fi citit cu atentie ce am scris, ai fi vazut ca l-am citat pe acest Cristian Gog, care i-a explicat bunicii sale, ca spectacolul de levitatie pe care i l-a oferit, nu e unul real, cum a crezut ea, ci a fost o iluzie. Deci, omul asta, nu e diavol, cum insinua Dumitrucelmare2000, ci e un "mincinos profesionist", ca sa spun asa, un showman. Last edited by ioanna; 13.05.2012 at 15:04:35. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|