![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ma rog pentru nimeni in mod deosebit. Ma rog doar sa fie buni crestini, patrioti si intelepti care sa apere valorile materiale si spirituale ale acestui popor. In general, nu ma rog pentru ceva anume, caci, asa cum spunea parintele Arsenie Boca, s-ar putea sa obtin acel ,,ceva'', dar sa se dovedeasca o sursa de ispite si incercari. Iar cand ma rog pentru ceva anume, ma rog pentru iertarea pacatelor mele, caci adesea pacatele individuale cumulate atrag pedepse divine colective. Vremurile sunt asa cum sunt, multe angajamente sunt semnate pe termen lung. Totusi conteaza ca aceia care vor urma sa aiba mai multa omenie. Last edited by antoniap; 18.05.2012 at 18:02:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mereu au vrut doar "altceva". Si au dat tot peste aia. Citat:
Ma indoiesc. Astia n-au parjolit nimic? Pai vezi ce "privatizari" s-au facut pana au iesit de la putere si compara cu ultimii 4 ani. Furau cu mila ..daca n-as trai in tara asta as rade tinandu-ma cu mainil de burta. Au invatat ce? Ce au invatat si actualii cat au asteptat sa le vina randul: "ciocul mic, acum noi suntem la putere". Citat:
Last edited by AlinB; 18.05.2012 at 18:04:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma intereseaza gainariile lor. Ei nu s-au atins de leafa mea. Si s-au manifesta un pic mai decent. Iar despre actualii nu cred ca stim inca tot.
Last edited by antoniap; 18.05.2012 at 19:00:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva |
|
|
|||
|
|||
|
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. "În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist. Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general. http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 18.05.2012 at 21:48:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu ci sa rationezi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Aminteste pentru "Antonia" si cine a stabilit prima data recordul.
Last edited by AlinB; 18.05.2012 at 19:32:40. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Votez cu ala care da pensie mai mare". "Votez cu ala care imi mareste salariul". De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea? Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 13:56:35 |
| Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 15:58:18 |
| De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 18:05:16 |
| Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 19:15:57 |
|
|