![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
se poate mama citeste, documenteaza-te.
ai vazut vrio data o persoana demonizata? asa pe viu?.din cauza vrajilor nu stiu cui baba hida. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi ca si semnatura are o greserala. :) |
|
||||
|
||||
![]()
se poate mama citeste, documenteaza-te.
ai vazut vrio data o persoana demonizata? asa pe viu?.din cauza vrajilor nu stiu cui baba hida. Citat: mai sau m-ai ? mai de luna mai,maica,cu liniuta daia mica-ntre ele __________________ Last edited by mihaila_alin; 19.05.2012 at 00 ![]() ![]() ha,ha,ha,ha !!! pe la noi prin zona, - HA=intarirea unei intrebari, exe:Pricepi o nu,ha?.aceasta vroiai sa zici?. CONCLUZIE : ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar........ fiecare dintre noi, intr-o zi, cand ii vine vremea, se intoarce singur spre Dumnezeu. Doamne, fa-i calea usoara! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mistocaresc pe nimeni, citeste si vei gasi greselile gramaticale.
|
|
|||
|
|||
![]()
acelea sunt usor de reparat, mai greu e cu altele........
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
amice apophis agata-te cu ambele miini de Evanghelia lui Hristos, nu ii mai da drumul, indiferent ce primesti la promotie. te rog nu te mai lega de: puncte, virgula si liniute, ce fac parte din gramatica precara, a lui alin,stiu sa scriu si mai rau de asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa iti dea Domnul bucurii multe.Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de aceia era nevoie sa se documenteze, sa nu mai faca afirmatii de genul: nu exista vraji,intrebarea cu persona demonizata vine sa comfirme existenta vrajilor de baba hida de nu stiu unde. nu mai beau nici sucuri, alcolul este substituit cu apa de isvor, de la radacina fagului, ca e plina de viata,o beau cerbi si caprioare si de alcohol nu ti-e dor. stiu ca ma iubesti tare mult,eu chear te ador sincer iti spun.dragostea ta frateasca imi aduce mie bucurie si mintuirea. Dumnezeu sa iti dea bucurii neincetate si impliniri.Amin. concluzie:multi posteaza la biza, acolo unde lucrurile sunt serioase, ba chear si disperate de multe ori,si produc dereglari in sistem.trebuie taiat raul de la radacina[primul moment]ca de nu se ajunga la nspemisasasute de pagini din care nu poti trage nici o umila concluzie. Last edited by mihaila_alin; 21.05.2012 at 14:53:17. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vraji | bleusi | Vrajitoria | 9 | 24.11.2014 10:26:27 |
Cum trebuie sa ne ferim de ispite | ionut12 | Generalitati | 31 | 15.10.2010 17:33:30 |
Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 20:06:43 |
vraji | Tia | Vrajitoria | 24 | 17.12.2009 19:44:52 |
Cum ne ferim... | Thheo | Vrajitoria | 2 | 28.11.2008 21:12:47 |
|