Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Daca citeai ce a postat Antonia cu doua pagini in urma nu mai scriai cele de mai sus.
""Unii au votat pentru o galeata cu cine le-a dat-o fara sa-si mai puna probleme de constiinta. Cand si-au vazut pensiile ori salariile ciuntite atunci si-au dat seama cate galeti ar fi putut cumpara din ceea ce li s-a luat.
etc, etc
""
|
Nu ar fi primul caz cand cineva care scrie nu pricepe ce a scris sau nu reuseste sa suprapuna cazului personal.
Citat:
Acuma nu stiu cine nu vrea sa priceapa, eu sau tu. Am spus: ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea. Imi fac datoria de cetatean cu drept de vot (in opinia mea, cu obligatie), chiar daca nu am pe cine alege si decid sa-mi anulez votul, indiferent daca vor fura sau nu vor fura, indiferent cine va fura sau cine nu va fura...
|
Nu exista nicaieri o astfel de datorie - este inventata de tine.
Si chiar daca ar exista, neprezentarea sau anularea intentionata a votului este tot una din punctul asta de vedere.
Citat:
- Ia aceasta scrisoare si du-o la Manastirea Suroti!
Dupa ce mi-a dat scrisoarea, mi-a zis:
- Asteapta sa aduc si… timbrul!
|
Pai in privinta asta chiar te-ai putea situa deasupra.
Bietul parinte, probabil nu i-a spus nimeni ca timbrele se pun pentru scrisorile care se trimit prin posta nu care se duc personal la destinatie.