![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cheia nu este in puterea noastra intrinseca, fireasca de a iubi pe cel ce ne uraste sau de a ne ruga pentru cel ce ne bleastama. Caci da, este imposibil. Ci cheia consta in taina aceasta: in Hristos nu mai suntem noi, ci El locuieste in noi. El care a lasat Slava Sa pentru pacatosi, curvari, talhari si toti criminalii poate face lucrarea aceasta in noi. Iata imposibilul - posibil. |
|
|||
|
|||
![]()
Porunca este clara: Sa va iubiti asa cum v-am iubit Eu!
Subliniez:Cum v-am iubit Eu! Adica pana la sacrificiul de Sine. Prietenul adevarat isi pune viata pentru prietenii sai. Asta faceau si cavalerii din vechime. Iubirea de care vorbeste deci Mantuitorul nu e o simpla compsiune,empatie,atractie sau simpatie. Porunca e clara. DA, trebuie iubiti si criminalii, talharii,desfranatele,violatorii etc. Iisus a iertat desfranata.Primul om in rai a fost un talhar. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O observatie foarte buna!! Felicitari! Se cere de la noi dragostea perfecta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand vedem esenta egou-ului atunci putem privi si in Hristos. Pana atunci, privim indirect catre Hristos, Fiul Lui Dumnezeu fiind conceput de intelegere prin intermediul cuvantului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iubirea de aproape-Iubirea de vrajmasi | OvidiuO | Pocainta | 76 | 19.04.2013 20:51:24 |
Despre a 6-a porunca | Cecilia89 | Generalitati | 38 | 21.11.2011 17:09:57 |
A cincea porunca... | Man Teo | Homosexualitatea | 0 | 23.07.2011 09:10:51 |
Prima porunca | Man Teo | Vrajitoria | 0 | 23.07.2011 09:07:30 |
Porunca cea mai mare | doctor_faustus | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 26.09.2010 00:15:13 |
|