![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Și pe "chear" și "orce" tot din cărțile sfinte le-ați cules ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Lasati-l dom'le in pace, v-a casunat pe om?
Macar azi, a spus omul ca a fost la spovedit, ce-l tot ispititi? |
|
|||
|
|||
![]()
adriana draga te rog, nu ii strica lucrarea de doctorat,ca fiecare isi plateste datoriile,daca ar fi macar cinstit sa ne spuna ce promotie va primii de la dracii care il chinuie mai mult, decit pe cel ce il sageteaza necontenit, de oares-ce vreme.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce treaba are spovedania lui cu felul de a scrie? Da uite ca nu ne-am gandit pana acum, de asta scrie el nasoale, il ispitim noi, zic sa fim arsi pe rug de eretici ce suntem.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru tine sunt niste litere mai in fata... o pagina, doua..
Last edited by Adriana Cluj; 21.05.2012 at 18:23:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa rasplateasca truda celor doi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Marimu-Te pe Tine,Datatorule de viata,Hristoase,si cinstim pe Preasfintul Tau Duh,pe Care de la Tatal La-i trimis dumnezeiestilor Tai Ucenici.
Ar fi bine daca ati corecta cum vi s-a sugerat. Se scrie l-ai trimis deoarece ai trimis este verbul a trimite la trecut, perfect compus . Litera l din fata este un pronume ,pe El l-ai trimis Se spune te-am trimis ,m-ai trimis,l-am trimis . Nu mai am clare notiunile de gramatica ,dar stiu ca asa este corect. Ma iertati daca v-am suparat |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cei care au tiparit cartea in 19.. nu stiu cat au gresit, asa scrie si el, ia de buna greseala de tipar.
|
|
|||
|
|||
![]()
"orce"caz,de precis.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vraji | bleusi | Vrajitoria | 9 | 24.11.2014 10:26:27 |
Cum trebuie sa ne ferim de ispite | ionut12 | Generalitati | 31 | 15.10.2010 17:33:30 |
Despre Vraji | patinina34 | Vrajitoria | 18 | 22.06.2010 20:06:43 |
vraji | Tia | Vrajitoria | 24 | 17.12.2009 19:44:52 |
Cum ne ferim... | Thheo | Vrajitoria | 2 | 28.11.2008 21:12:47 |
|