Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2012, 23:07:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Frate Ovidiu, mai atent la exprimare. Vinovatiile noastre nu sunt spalate in necazurile noastre ci in Sangele scump al lui Iisus Hristos.
Cât de atent ești tu frate Ucenic. Ei fi vreun sfânt de ai ajuns să combați un sfânt. Exprimarea este cât se poate de corectă, însă unii care se limitează doar la cuvântul evanghelic nu au cum să înțeleagă sensul exprimării. Dar dacă tot îmi dai ocazia am să-ți amintesc puțin cam pe unde stai frate Ucenic:

"La fel, sunt ereziile biblic-evanghelice, care „depersonalizează” pe Hristos și-L reduc la cuvântul Său scripturistic. Neo-protestanții, care cultivă un creștinism doar biblic, se întrec să se declare „adevărații” deținători ai Revelației. Deopotrivă, mai sunt ereziile eclesiologice, care „desființează” Tainele Bisericii Hristice, printr-un complex de „harisme indviduale”.

Ca să înțelegi mai bine, te invit să citești contextul de unde am rupt citatul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=604

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
"...acesta este Sangele Meu, al Legii celei noi, care pentru multi se varsa spre iertarea pacatelor." (Mat.26:28)
Apropo ortodocșii practicanți aud acest cuvânt în fiecare Duminică sau zi de sărbătoare. Sunt destul de familiarizați cu el...nu e necesar să ne demonstrezi nivelul tău de cunoaștere a Sf Scripturi.

Last edited by ovidiu b.; 21.05.2012 at 23:13:34.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine la creat pe dumnezeu? rafella Generalitati 28 30.04.2016 07:23:14
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? bodale Intrebari utilizatori 2 09.03.2012 14:08:14
Cine nu crede in Dumnezeu ladyanda Generalitati 235 14.08.2011 14:08:26
Cine poate trai fara dumnezeu???? geo.nektarios Secte si culte 52 20.11.2009 00:32:53
Fetita mea ma intreaba cine la facut pe Dumnezeu? pethrina Generalitati 25 05.06.2009 19:39:18