![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by nutucutu; 22.05.2012 at 10:33:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În Liturghia Sfântului cum se spune: "Luati, mancati, acesta este Trupul Meu [...]. Beti dintru acesta toti, acesta este Sangele Meu." sau altfel?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 22.05.2012 at 10:42:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va marturisesc ca odata cu intrarea la facultate, cind am trait prima data intre ortodocsi, iar apoi, dupa ce au dat navala cultele neoprotestante, inclusiv peste mine, am meditat destul de mult la ce inseamna/ce a facut si ce reprezinta Biserica Catolica (m-am trezit deodata ca reprezentam raul intruchipat, fiind catolica). Va invit si pe dumneavoastra sa aveti maturitatea de a medita asupra acestui "adevar" pe care il invocati. |
|
||||
|
||||
![]()
Biserica copta unita cu Roma a aparut in sec.XIX, fiind rupta din Biserica Copta, o comunitate inchegata. Sa fiti sanatoasa daca va prefaceti ca nu intelegeti la ce m-am referit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 22.05.2012 at 11:20:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar în situația în care o parte dintre copți s-ar fi "rupt" de Biserica Coptă pentru a intra în comuniune cu Bisericile Ortodoxe Răsăritene, ați mai fi invocat tradiția de 1500 de ani, sfătuindu-i să nu facă acest pas ?!
|
|
||||
|
||||
![]()
"Dacă baba avea coadă era comeată."
Hai să nu mai facem presupuneri, să rămânem la fapte.
|
||||
|
||||
![]()
Daca un copt vrea sa treaca la Ortodoxia Rasariteana e binevenit, dar nu o sa fiu niciodata de acord ca B.O sa dezvolte o politica pentru a diviza Biserica Copta, cum a facut , in opinia mea, BRC, ci nutresc speranta ca vom putea fi in comuniune cu ei, atunci cand Domnul va voii. Pana atunci, incercam sa avem relatii fratesti.
Last edited by ioanna; 22.05.2012 at 11:41:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica catolica ca si cladire | elcipo | Biserica Romano-Catolica | 153 | 12.08.2015 14:07:40 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
|