Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.05.2012, 20:10:22
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Da, cam așa ceva. Fiecare se crede buricul pământului, inima duhovniciei și omoplatul teologiei. Dumneavoastră de ce ați face notă discordantă ?

Citiți-vă din nou postările, să vedeți câtă auto-suficiență, aroganță, mânie și venin conțin. Dacă, după a treia lectură, o să vi se pară sincer că mai puțin decât la ale mele, dați de știre.
Domnule... tot raul spre bine, vorba romanului !
Constat ca cititi si recititi si reveniti periodic la postarile mele . Chiar daca va scirbesc acum nu se stie nici o data cind Domnul va va deschide sufletul . Am mai avut inca multe asemenea cazuri .
Sau daca nu le recititi , probabil ca le-ati memorat in amanunt la timpul oportun ... desi varianta aceasta este mai rara !
Realitatea din spatele cuvintelor dvs. este surprinzatoare !
Va multumesc pt. sinceritate !

NB: am inteles f. bine ca nu v-ati dat seama de aceasta realitate ce transpare din cuvintele dvs. Vedeti , daca dvs. nu sunteti familiarizat decit cu raspunsuri si concluzii monosilabice : DA si NU !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Internet sau internat? Daniel777 Generalitati 12 03.01.2011 16:11:43
ce mai citim pe internet ? preot_gabriel Generalitati 2 21.02.2010 22:01:59
Umor pe internet phradmon Generalitati 6 01.09.2008 07:49:46
mobile internet pavel92 Generalitati 1 25.11.2007 23:44:54