![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Idei puține dar fixe tată!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Același evanghelist ne arată cum i s-a adresat Mariei Elisabeta: „Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău". Plecând de la acest fapt, cum credeți că i se adresau apostolii Mamei Mântuitorului lor ? Dumneavoastră vă adresați Maicii Domnului cu aceste cuvinte ? Același evanghelist ne arată și cuvintele Maicii Domnului: "de acum mă vor ferici toate neamurile". Oare cum s-au adresat apostolii Maicii Mântuitorului lor, având în vedere aceste cuvinte ?! Dumneavoastră o fericiți pe Maica Domnului ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la intelegerea esentei: aceasta vine din cercetarea Scripturii sub calauzirea Duhului Sfant. |
|
|||
|
|||
![]()
O, ba da, atunci ați participat. Nenorocirea este că la vârsta înțelegerii ați încetat, în mod voit, să mai participați și să vă trăiți viața întru Botezul primit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Scriptura nu-i atribuie niciodata rolul de arhanghel, lui Gabriel. Se spune "ingerul Gabriel". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cinstea pe care i-a facut-o Insusi Dumnezeu stabilind cea mai profunda si intima legatura dintre creatura si Creator. Oare o fi suficient de biblic argumentul asta pentru adventisti si np in general? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am participat la propriul botez fara sa indeplinesc conditiile (auzirea, credinta si marturisirea credintei) lasate de Mantuitorul pentru botezul crestin? Unde mai pui ca nu eram capabil sa pricep ceva, la data "botezului". Interesanta este afirmatia dvs.: cand am inceput sa inteleg a aparut nenorocirea. Frumoasa pledoarie pentru ignortanta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Incercati ceva clar. Trebuie sa gasiti in Sfanta Scriptura, un singur exemplu de cinstire a Maicii Domnului, de catre un apostol. Gasiti acel exemplu si explicati-l. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar nu vă dați seama că discutăm cu o persoană care refuză, nu doar să încerce să înțeleagă, ci chiar să asculte, cu unul care face intenționat pe surdul ? |
|
|||
|
|||
![]()
Am mai multe idei. Dar, deocamdata, sunt "obsedat" (spre bucuria dvs.) de aceasta, cu faptele si invataturile Sfintilor Apostoli.
De ce sunteti rai cu mine si nu ma scapati de aceasta obsesie? Dati-mi o singura fapta sau invatatura a vreunui apostol, referitoare la cinstirea Maicii Domnului, si gata. Am scapat (si eu si dvs.). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|