![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Ma scuzati, data viitoare voi incerca un raspuns in stilul mistocar si parodic.
|
|
|
||||
|
||||
|
Va rog sa nu faceti asta, e foarte posibil sa va iasa exact pe dos, cum s-a intamplat mai sus. Nu-mi doresc sa ajungeti in situatia de a face glume la care sa nu rada nimeni.
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur. User vechi: hmiron. User si mai vechi: scrabble. Last edited by horatiu.miron; 25.05.2012 at 10:18:13. |
|
|
||||
|
||||
|
hm, cu cat stii mai mult(sa ma rog ai impresia) cu atat esti mai trist.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința." (Ecl.1,18 - versiunea ortodoxă)
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma bucur ca sunteti in stare sa va puneti de acord intr-o privinta. Dar cum ramane cu dumnezeul-dumicat duminical?
|
|||
|
|||
|
Eu am avut destule clenciuri pe tema asta... Dumnezeu cu mila!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa revenim on-topic. In afara de "devorarea zeului sub forma produsului de panificatie" mai vedeti si altceva in Euharistiei ? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfanta Impartasanie | stefan2010 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 15 | 30.06.2010 12:42:35 |
| pozitia la impartasanie | lore86 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 18 | 15.07.2009 13:46:57 |
| Impartasanie | EDI | Impartasania (Taina Euharistiei) | 25 | 02.12.2008 00:38:11 |
| pregatire pt Sf Impartasanie | pui | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 12.08.2008 01:00:13 |
| Impartasanie | Timoteia | Impartasania (Taina Euharistiei) | 5 | 01.04.2008 20:24:57 |
|
|