![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am spus, deja, ca nu iau prea in serios interventia mea, punctam doar o chestie miticuta legata de acceptiunile termenului, un fleac in fond fata de ce se discuta aici. Cu toata sinceritatea, frate, scriam... Cat despre sensul ecumenismului, ce sa spun... Orice sens e dat de oameni, evident. Asta si e in fond problema noastra generala, in ultima instanta: sensul. Si Doamne fereste sa nu il mai putem da: urmeaza nebunia, moartea, diktatura (ordinea nu e intamplatoare)... Asadar e aberant sa spui ca ecumenismul nu are sens. Cum poate sa nu aiba? Doar e un produs omenesc, social, si face parte din viata comunitatilor crestine si nu numai! Cum oare poate fi lipsit de sens??? Ba inca tocmai asta e problema: care e sensul, ce roade are, ce impact etc. Cata vreme omul, prin natura sa, cauta si da sens inclusiv partului tras de o furnica in iarba sau zbaterii de-o clipa a aripilor unei efemeride, apoi cum nu are sens taman ecumenismul?... Are, frate, are si inca mare de tot. Dar cine poate spune, DEOCAMDATA, care e acesta? Nu te hazarda, zic eu, de imi permiti un sfat de batranel ramolit... Ramai la cercetare cu ochii larg deschisi, ma iarta de indemn... Nu de alta, dar istetimi de-o clipa s-au vazut multe in istorie, insa taifunul vremurilor a modificat deseori perspectiva, lentilele si toate diagnosticele... Puuutintica rabdare, parol! Last edited by ioan cezar; 25.05.2012 at 02:44:04. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internet sau internat? | Daniel777 | Generalitati | 12 | 03.01.2011 16:11:43 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Umor pe internet | phradmon | Generalitati | 6 | 01.09.2008 07:49:46 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|