Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2012, 08:35:21
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Bucurie sa te aud ! Frate Ioane ai dreptate in toate cele scrise aici , inclusiv de potopul stirilor negative la adresa b.c. , dar asa au venit pe flux , si vin continuu . . . !
Uite o scurta declaratie a unui membru al b.c.:
Cardinalul Oscar Rodriguez Maradiaga

-"- În fiecare an, milioane de catolici din America Latină părăsesc Biserica. În anii 1980 se estima că 400 de catolici părăseau în fiecare oră Biserica lor pentru a se alătura grupurilor protestante evanghelice, penticostalilor, martorilor lui Iehova, unor grupuri ezoterice sau secte afro-americane. În prezent se estimează că ar fi aproximativ 150 de milioane de penticostali în America Latină. De ce are loc această “penticostalizare” a continentului? Și ce poate să facă Biserica?". . .

Nimic , decat sa asiste neputincioasa la destramarea ei ! ( n.n )
Stimate Domnule,

Modul in care prezenati aceste stiri, cu cu bucurie dusa spre ura, este demn de o cauza mai buna si sub nici o forma nu este o atitudine demna de un crestin. Va marturisesc ca atita cit am citit, cautat sau observat eu, nu am intilnit niciodata un ortodox care, constient fiind ca religia sa este adevarata (eventual unica mintuitoare), sa-i para rau pentru ceilalti oameni ca nu se mintuiesc (indicati-mi o carte sau viata unui sfint ca sa-mi schimb parerea). Daca tot acest amalgam de stiri ar fi adevarat, si ati crede ca e chiar asa, v-ati pus macar o secunda problema sa va rugati pentru acei oameni care il jignesc si ofenseaza atit de mult pe Domnul nostru Isus Cristos?

Imi pare rau ca imi confirmati inca o data ca, ortodocsii credinciosi si practicanti, nu sint capabili sa iubeasca mai mult decit religia ortodoxa. Dincolo de aceasta religie exista miliarde de oameni, care, fiecare dintre ei, sint creatii ale Domnului. Si macar pentru Domnul nostru Isus Cristos, al carui slujitor sustineti ca sinteti, ar trebui sa priviti cu durere astfel de lucruri si nu cu bucurie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 17:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 00:19:29