![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să luăm aminte că nu știm ceasul nici ziua când va veni Fiul Omului și deci să fim pregătiți. Să cugetăm la ziua de astăzi pentru că ziua de mâine poate fi a Domnului. Care dintre noi avem certitudinea că până în 21.12 vom mai fi în viață? |
|
||||
|
||||
![]()
Nu am scris nicăieri că 21-12 ar fi acea zi.
|
|||
|
|||
![]()
Florine nu te mai framanta.
Du-te fa carnati cu Dragos si sa vezi ce bine trece si ziua aia!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mă frămînt. Iată că am urmat sfatul lui Ovidiu și ne-am spovedit și mîine mergem la împărtășit. Ce-o fi să fie nu putem noi opri, noi însă trebuie să fim pregătiți în fiecare zi de întîlnirea cu Hristos Cel înviat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|