Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2012, 14:50:42
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Da, este vorba despre copilașul Radu-Ștzefan pentru care ne-am rugat noi. Astăzi am vorbit cu bunica lui Radu și mi-a spus că acesta e bine, se află la clinica din Germania și răspunde foarte bine la citostatice.
Dumnezeu să le răsplătească dragostea tuturor celor care asemenea mie au fost inpresionați de cazul acestul micuț care are dreptul la viață.
Desi am teama (teama inaimntea lui Dumnezeu) a marturisi acestea , cred ca cu smerenia indeobste potrivita , putem considera aceasta ultima intimplare (ajungerea celor 15.000 euro la Stefan) ca fiind si un semn spre noi, un semn de intarire,spre toti cei ce doresc sa ajute intr-un fel sau altul pe semenul sau aflat la mare incercare .
Repet parerea pe care o am din totdeauna : bine este sa fim citi mai multi infratiti in rugaciune in numele cuiva , caci nu se stie pt. cine si mai ales pt. care lucru al cuiva , Dumnezeu se va milostivi , ca asculta rugaciunile si-l va ajuta pe cel ce "coboara de la Ierusalim",.
Chiar si in acest caz particular, cum am fost noi ("...caci unde vor fi 2 sau 3 adunati in numele Meu, acolo voi fi si eu in mijlocul lor " !) Evanghelia ni se arata vie si adevarata intotdeauna !

Pace si bucurie tuturor fratilor intru credinta !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Vreau sa il ajut pe acest poet-crestin" eusebiu Generalitati 2 14.01.2013 05:14:29
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42